Komplet sortiment
Bred viden
Værdiforøgende fokus
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Produkter

Lægemidler

Korrekt mærkning

Udviklingen af et lægemiddel tager i gennemsnit tolv år og koster omkring en milliard dollars. Det er meget vigtigt at kunne beskytte sit produkt mod kopiering, ikke kun ud fra et omkostningsperspektiv, men også af hensyn til patienternes sikkerhed.

Den 9. februar trådte den nye EU-forordning om elektronisk verifikation af receptpligtige lægemidler i kraft. Forordningen skal gøre det umuligt at sprede forfalskede lægemidler i distributionskæden og sikre, at lægemidlernes emballager indeholder de stoffer, som de oplyser.

Forordningen gælder i alle EU-lande, og mærkningen (koden) på lægemidlet skal indeholde oplysninger om produktkode, batchnummer, udløbsdato og et serienummer, der er unikt for den enkelte emballage. Når produkterne er mærket med de nye koder, skal disse rapporteres til en fælles EU-hub.

Medicinalproducenterne har beregnet, at EU's krav om 2D-mærkning og sikkerhedslukning af lægemiddelemballager vil koste op til 400 millioner kroner.

Kilde: lakemedelsvarlden.se

Læs mere

Lægemidler

E-handel

En handelsvirksomhed kan opnå store fordele ved at forstå forbrugernes behov.

Sporbarhed

Krav om identitet og viden om indholdet er med til at drive udviklingen inden for sporbarhed.

Globalt etiketsystem

Vi giver vores kunder fuld kontrol over deres etiketter og mærkning, uanset hvor i verden de selv befinder sig.

Kontakt os

Kontakt os, hvis du har en forespørgsel eller vil vide mere om vores tilbud. Vi sørger for, at den rigtige person vender tilbage til dig om dit spørgsmål.

contact-girl-right.png

*=obligatoriske felter

Accepterer du nyhedsbrev fra Boxon?*