Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Specialemballager

Der er mange grunde til at udvikle og tilpasse emballageløsningen. Der er stigende efterspørgsel efter innovative, intelligente og bæredygtige produkter i takt med, at kravene stiger. Krav, som stilles af kunder, forbrugere og det omgivende samfund. Faktorer som love og brancheregler bidrager også til udviklingen af specialemballager.  

Med udgangspunkt i en ide udvikler vores specialister og emballageteknikere en unik og kreativ løsning, der passer til dine behov, og hvor der tages hensyn til forskellige krav som f.eks. sporbarhed, miljøvenlighed, håndtering m.m.  

Boxon er uafhængig af materialer, og vi stræber altid efter den rigtige løsning uden materialebegrænsninger.  

Frame Tray til bilindustrien 

Frame Tray er en innovativ emballagestandard inden for bilindustrien, der åbner op for en meget gunstig omkostningsoptimering gennem hele logistik- og forsyningskæden. 

Systemet er en optimeret, genanvendelig, sprøjtestøbt bakkeløsning, der er specialkonstrueret til hver enkelt komponent – en enkel og tilpasset emballageløsning, der tager højde for transport-, håndterings- og emballageomkostninger. 

Læs mere

Kontakt os

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker å vite mer om tilbudet vårt. Vi sørger for at rett person kontakter deg.

*=obligatoriske felter

Accepterer du nyhedsbrev fra Boxon?*

Muligheder med special

Optimering

Et optimalt og effektivt flow er afgørende for den daglige håndtering. 

Konstruktion & Design

Med optimale løsninger sænkes omkostningerne. Tendensen er tydelig, og årsagerne er mange.

Volvo Cars

Cirka 2 år før produktionsstart af et nyt motorprogram starter udviklingen af emballagekonceptet.