, Specialemballager - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Specialemballager

Der er mange grunde til at udvikle og tilpasse emballageløsningen. Der er stigende efterspørgsel efter innovative, intelligente og bæredygtige produkter i takt med, at kravene stiger. Krav, som stilles af kunder, forbrugere og det omgivende samfund. Faktorer som love og brancheregler bidrager også til udviklingen af specialemballager.  

Med udgangspunkt i en ide udvikler vores specialister og emballageteknikere en unik og kreativ løsning, der passer til dine behov, og hvor der tages hensyn til forskellige krav som f.eks. sporbarhed, miljøvenlighed, håndtering m.m.  

Boxon er uafhængig af materialer, og vi stræber altid efter den rigtige løsning uden materialebegrænsninger.  

Frame Tray til bilindustrien 

Frame Tray er en innovativ emballagestandard inden for bilindustrien, der åbner op for en meget gunstig omkostningsoptimering gennem hele logistik- og forsyningskæden. 

Systemet er en optimeret, genanvendelig, sprøjtestøbt bakkeløsning, der er specialkonstrueret til hver enkelt komponent – en enkel og tilpasset emballageløsning, der tager højde for transport-, håndterings- og emballageomkostninger. 

Op til 50 % færre palleenheder i strømmen 

Frame Tray-systemet er unikt i mange henseender. Sammenlignet med traditionel håndtering i bilindustrien kan systemet give op til 50 % bedre pakkekapacitet. 

Systemet er opbygget i en "lukket" håndteringscyklus med genbrugscentre etableret i nærheden af fabrikken til knusning og formaling af gamle bakker. Det genvundne materiale sendes tilbage og genbruges i produktionen til nye, rene bakker. 

Hele systemet har klare fordele: 

  • mindre fragt = reducerede CO2-emissioner 
  • genbrug af råmaterialer 
  • ikke behov for ompakning ved håndtering eller transport 
  • helt nye bakker reducerer risikoen for forurening 
  • forbedret beskyttelse af komponenterne takket være formsprøjtningsteknologi 

Specialbakke  

Nogle gange har din virksomhed brug for specialtilpassede bakker for at sikre optimal håndtering, transport og automatisering. Bakken tilpasses efter dine behov og kan også opfylde krav om støddæmpning og rustbeskyttelse.  

Bakkerne er fremstillet i alle størrelser fra 1200x1200 mm og ned til 400x300 mm, og fremstilles ofte som returløsninger med lang levetid i produktionsstrømmen. 

Læs mere om Boxon Tech.

Muligheder med special

Optimering

Et optimalt og effektivt flow er afgørende for den daglige håndtering. 

Konstruktion & Design

Med optimale løsninger sænkes omkostningerne. Tendensen er tydelig, og årsagerne er mange.

test

Volvo Cars

Cirka 2 år før produktionsstart af et nyt motorprogram starter udviklingen af emballagekonceptet.