Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Kundefordele

Digitaltryk giver store muligheder for personlige valg. Det samme produkt kan tilbydes til forskellige leverandører med unik udformning af layout og farver på klistermærker, blisterkort, hængemærkater og ryttere.

Teknologien skaber muligheder for kreative løsninger, der hjælper med at profilere varemærket og styrke eksponeringen af produktet. Det gør også leveringstiderne kortere, dvs. kortere time-to-market ved lanceringer og kampagner.

De vigtigste kundefordele

  • Fleksible og variable trykkemuligheder
  • Profileret varemærke
  • Kortere leveringstider
  • Optimale trykkeresultater med højere kvalitet og opløsning
  • Øget lønsomhed

Case fra virkelighedens verden

Ingen har nok undgået at bemærke Coca Colas kampagne Share a Coke, hvor de 150 mest almindelige drenge- og pigenavne fra forskellige lande blev trykt på flaskerne. Kampagnen var en succes, og for første gang i 10 år steg Coca Colas omsætning. Man udvidede kampagnen til også at trykke forskellige budskaber, og senere blev kampagnen udvidet i Sydafrika, hvor man også trykkede med blindeskrift.

Ifølge forskellige undersøgelser og målinger beslutter forbrugeren sig inden for få sekunder for, hvilken vare han eller hun vil vælge. Derfor står det store slag som regel i butikken. For flasker generelt bliver etiketten usædvanligt vigtig, fordi det er den tydeligste måde at markedsføre produktet på, når det står på hylden. Derfor er det også vigtigt, at etiketten fungerer godt sammen med indholdets farve, og at den fremhæves, selvom der er refleksioner i lyset.

Her er det afgørende at skille sig ud. Nogle gange er det layoutet, nogle gange praktisk information og nogle gange træffes valget ud fra den emballage, der bedst viser produktet. Det bedste er, hvis alle faktorerne spiller sammen.

Kontakt os

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål, eller ønsker at høre mere om vores tilbud. Vi sørger for at den rette person kontakter dig.

Accepterer du nyhedsbrev fra Boxon?*

Mere om profilerede etiketter

Profilerede etiketter

Etiketten bliver en vigtig del af markedsføringen, hvor det er vigtigt, at fleksible ideer lanceres hurtigt.

Udfordringer

I mødet med kunden får vi værdifuld information om behovene og udfordringerne.

Muligheder

Digital trykketeknologi gør det muligt at være kreativ og innovativ, så man kan skille sig ud med sin etiket.