, Kundens udfordringer - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Kundens udfordringer

Vores kunders udfordringer bliver til vores udfordringer og i sidste ende de løsninger, vi tilbyder. Vi udvikler i samarbejde, og som kunde sætter du retningslinjerne for, hvilke behov vi skal opfylde.

I mødet med kunden får vi værdifuld information om behovene og udfordringerne. Mange tænker for eksempel på, om det er muligt at trykke et lille oplag af etiketter med et begrænset budget.

quote_37x26.png Jeg vil gerne trykke et lille oplag af etiketter, men mit budget er begrænset. Desuden foretager vi med tiden små justeringer af etiketternes design, og derfor er det ikke lønsomt for os at købe store mængder."

Vores løsning: Med digitaltryk kan man trykke mindre mængder, uden at det koster kassen, og det er en af fordelene ved digitaltryk. Mange mindre virksomheder, f.eks. bryggerier i opstartsfasen har stor gevinst af den digitale trykketeknologi.

Vi har lavet en liste med nogle af de mest almindelige udfordringer, som vi støder på hos vores kunder, og hvordan vi kan løse dem. Måske genkender du nogle af dem som dine egne udfordringer?

"Vi vil gerne lave rigtigt flotte etiketter, og vi har ideen, men ikke ressourcerne til at udvikle designet. Vi skal først finde et bureau, der kan hjælpe os med det."

Vores løsning: Gennem et stykke tid har vi tilbudt vores kunder et etiket- og mærkningskoncept med fokus på design. Vi arbejder med formgivningen af den grafiske del, hvor vores egen grafiske designer udarbejder forslag, baggrunde og færdigt design. Med eller uden kundens bureau. På den måde kan du som kunde få en samlet løsning fra Boxon.

 

"Nogle gange tages beslutningerne om kampagner og lanceringer meget hurtigt, og så har vi brug for et etiketlayout på ingen tid."

Vores løsning: Kampagner, nye produkter og nye løsninger skal nogle gange lanceres hurtigt, det ved vi godt. Digital trykketeknologi giver mulighed for løsninger, der gør vejen fra ordre til leveret etiket kortere. Trykkeresultatet bliver optimalt og ensartet og giver også grundlag for flere variable layouts.

"Ved kampagnelanceringer opdager vi nogle gange, at noget skal ændres i sidste øjeblik. Samtidig ønsker vi ikke, at hele lanceringen udskydes. "

Vores løsning: Leveringstiderne bliver kortere, og derfor kan du som kunde foretage ændringer lige til sidste øjeblik. Med digitaltryk kan du være meget mere fleksibel og kreativ.

 

"Vi vil lave en sommerkampagne med forskellige layouts på vores produkter. Skal vi så bestille et oplag for hvert layout? "

Vores løsning: Du behøver ikke at trykke et oplag for hvert layout. I stedet bestiller du et oplag ud fra de mængder, din virksomhed har brug for, og afleverer en fil med de forskellige layouts. Her handler det om trykning med forskellige layouts og variable oplysninger, og det er ikke noget problem med digitaltryk. Kun kreativiteten sætter begrænsningerne, og selv her kan vi hjælpe.

Mere om profilerede etiketter

Profilerede etiketter

Etiketten bliver en vigtig del af markedsføringen, hvor det er vigtigt, at fleksible ideer lanceres hurtigt.

Muligheder

Digital trykketeknologi gør det muligt at være kreativ og innovativ, så man kan skille sig ud med sin etiket.

Kundefordele

Kreative løsninger bidrager til at profilere varemærket og styrke eksponeringen af produktet.