Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Kundens udfordringer

Vores kunders udfordringer bliver til vores udfordringer og i sidste ende de løsninger, vi tilbyder. Vi udvikler i samarbejde, og som kunde sætter du retningslinjerne for, hvilke behov vi skal opfylde.

I mødet med kunden får vi værdifuld information om behovene og udfordringerne. Mange tænker for eksempel på, om det er muligt at trykke et lille oplag af etiketter med et begrænset budget.

quote_37x26.png Jeg vil gerne trykke et lille oplag af etiketter, men mit budget er begrænset. Desuden foretager vi med tiden små justeringer af etiketternes design, og derfor er det ikke lønsomt for os at købe store mængder."

Vores løsning: Med digitaltryk kan man trykke mindre mængder, uden at det koster kassen, og det er en af fordelene ved digitaltryk. Mange mindre virksomheder, f.eks. bryggerier i opstartsfasen har stor gevinst af den digitale trykketeknologi.

Vi har lavet en liste med nogle af de mest almindelige udfordringer, som vi støder på hos vores kunder, og hvordan vi kan løse dem. Måske genkender du nogle af dem som dine egne udfordringer?

Læs mere

Kontakt os

Kontakt oss gjerne hvis du har spørsmål eller ønsker å vite mer om tilbudet vårt. Vi sørger for at rett person kontakter deg.

*=obligatoriske felter

Accepterer du nyhedsbrev fra Boxon?*

Mere om profilerede etiketter

Profilerede etiketter

Etiketten bliver en vigtig del af markedsføringen, hvor det er vigtigt, at fleksible ideer lanceres hurtigt.

Muligheder

Digital trykketeknologi gør det muligt at være kreativ og innovativ, så man kan skille sig ud med sin etiket.

Kundefordele

Kreative løsninger bidrager til at profilere varemærket og styrke eksponeringen af produktet.