, Muligheder med unikke tryk - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Muligheder

Digital trykketeknologi gør det muligt at være kreativ og innovativ, så man kan skille sig ud med sin etiket.

Flere virksomheder er fulgt med udviklingen og laver unikke tryk, særtryk til events, særlige budskaber m.m. Alt sammen for at få kunderne til at opleve, at de er noget særligt. Virksomheden får også mulighed for at skabe inspirerende og sjove kampagner, der kan spredes og få viral succes på en helt ny måde.

Når man finder det unikke tryk, der rammer plet hos modtageren på en positiv måde, kan man som virksomhed i dag køre kampagner via sociale kanaler, der giver langt mere spredning, end man ofte opnår med traditionelle DM-kampagner.

Tendenser

Samfundet bliver mere og mere digitaliseret, og kunderne mødes i dag med reklamer og budskaber, uanset hvor de retter blikket hen. Som virksomhed bliver det sværere at skille sig ud med sine tilbud og være unik i sit budskab.

Generelt kan man i branchen se, at oplagene går ned, kunderne er mere sårbare over for forandringer, og nogle gange er der en modvilje mod at "opbygge for store" lagre. Alt dette peger i høj grad mod digital teknologi.

Det er oplagt, at den digitale teknologi vil tage markedsandele fra den traditionelle teknologi, men det er værd at påpege, at det er kombinationen – hvordan man bedst udnytter de to teknologier – der skaber en optimal og succesrig platform.

Mere om profilerede etiketter

Profilerede etiketter

Etiketten bliver en vigtig del af markedsføringen, hvor det er vigtigt, at fleksible ideer lanceres hurtigt.

Udfordringer

I mødet med kunden får vi værdifuld information om behovene og udfordringerne.

Kundefordele

Kreative løsninger bidrager til at profilere varemærket og styrke eksponeringen af produktet.