Ydelser

Boxon dækker alle områderne i forbindelse med en emballerings- og mærkningsløsning. Vi løser vores kunders forretningsudfordringer med produkter og tjenesteydelser i kombination med vores dygtige og erfarne medarbejdere.

Vi bestræber os på at udvikle innovative, værdiskabende emballerings-, etiketterings- og mærkningsløsninger med et stærkt fokus på marked og teknologi, helt op til komplette, integrerede og automatiserede emballeringsmaskiner/-linjer og software.

Behovsanalyse

Vores arbejde tager udgangspunkt i en behovsanalyse. Vi gennemgår kundens aktiviteter og forretning, både den nuværende situation og fremtidige udfordringer. Ud fra det kan vi pege på, hvor vi og vores løsninger kan tilføre værdi. Vi lægger vægt på, at vi sammen med vores kunder har en fælles oplevelse af, at vi kan bidrage til processen. Derfor er det vigtigt, at udviklingen og effektiviseringen foregår i et samarbejde. 
Vi finder udfordringerne og tilfører værdi til vores produkter, ydelser og medarbejdere.Vi udvikler en komplet løsning, der blandt andet fokuserer på arbejdsmiljø, ressourceoptimering, ergonomi, lavere miljøpåvirkning og optimering af pakke- og logistikflowet. Der er mange elementer, der skal spille sammen, og hver del har sin rolle at spille i den samlede løsning.

Boxons tjenesteydelser

Vi tilbyder en række ydelser, som er udviklet gennem årene ud fra vores kunders behov og ønsker. Det primære mål for ydelserne er at støtte og effektivere hverdagen for vores kunder. Det kan være alt fra at frigøre lagerplads til at håndtere hele etiketterings- og mærkningsflowet globalt – og alt, hvad der ligger derimellem.

Vores tjenesteydelser tilfører værdi til de produktløsninger, vores kunder vælger, og skaber yderligere forbedringer i vores kunders forretningsprocesser. På den måde ønsker vi at opbygge et langsigtet og tillidsbaseret partnerskab med vores kunder.