Globalt Etiketsystem

Det globale etiketsystem består af en cloudbaseret ordreplatform, der suppleres med etiketter. Løsningen fungerer for alle virksomheder, der ønsker fuld kontrol over deres etiketter og mærkning.


 

 Det Globale Etiketsystem giver vores kunder fuld kontrol over deres etiketter og mærkning, uanset hvor i verden de selv eller deres producenter befinder sig. 


globalt etiketsystem

Fordele ved globalt etiketsystem

 • Sparer tid, mindsker omkostningerne og øger sikkerheden.
 • Fuld sporbarhed fra fremstilling og hele vejen via forhandleren til slutkunden. 
 • Produkterne forsynes med korrekt ektiket, som styrker og sikrer varemærket.   
 • Alle data kan hurtigt og nemt opdateres før printstart.
 • Korrekt og sikker logistikmærkning på flere niveauer – fra produktmærkning, inderemballage, yderemballage, palle og trasportenhed.
 • Hurtige og sikre leverancer til lager uden behov for eventuel ommærkning.  

   

Boxons tilbud

Med vores cloudbaserede ordresystem Tracy kan vi sammen med vores kunder designe en fuldt automatiseret etikethåndtering, der øger værdien af emballageflowet fra ordre til levering.

Kernen er en webplatform, der gennem forskellige grænseflader kan kommunikere direkte med alle forretningssystemer. Der udskrives korrekte vareoplysninger til de opkoblede, lokale printere. Fordi udskrivningen drives via webplatformen, garanteres der hurtig og korrekt udskrivning med nøjagtigt layout, variabel information og stregkode.

Vælg mellem 2 muligheder –

 • Globalt Etiketsystem In-house
  Med Boxons cloudbaserede platform kontrollerer kunden etiket, layout og information, uanset hvor i verden der skal udskrives. Virksomheden benytter egne printere.
 • Globalt Etiketsystem Outsourcing
  Med Boxons cloudbaserede platform kontrollerer kunden etiket, layout og information, uanset hvor i verden der skal udskrives. Boxon råder over printere i særlige printshops og sørger for, at de rigtige etiketter leveres til den rigtige modtager efter aftale.

  

Diagram over globalt etiketsystem

Produkterne bliver sporbare, så snart de er bestilt, og uanset hvor i verden de fremstilles, hele vejen via forhandleren til lageret.

Schema Tracy Etiketsystem - Boxon A/S