Konstruktion og Design

Boxons Konstruktion & Design er den perfekte løsning til udvikling af den rigtige emballage eller etiket. Optimale løsninger nedbringer omkostningerne. Tendensen er tydelig, og årsagerne er mange. Hver uge udvikler Boxons innovationsteam over hundrede konstruktion- og designforslag til kunderne.

Ydelser - Konstruktion & Design - Boxon A/S

Fordele ved Konstruktion & Design

  • En unik løsning efter virksomhedens behov.
  • Løsningen udvikles af specialister og emballageteknikere med mange års erfaring. 
  • Uanset grundlaget – tegning eller eksisterende produkt – skabes der en unik løsning.
  • Boxon tilbyder også prøver for at give sikkerhed for designet og konstruktionen.
  • Boxon har fuld kontrol over emballagetegninger, etiketter og trykkgrundlag. 
  • Hvis der er behov for det, bruger vi 3D-printere til at levere den optimale løsning.

Boxons tilbud

Standardløsninger rækker langt. Unikke løsninger rækker endnu længere og skaber værdi. Der er stigende efterspørgsel efter tilpassede emballager og etiketter. Hvis faktorer som fyldningsgrad, leveringssikkerhed, sporbarhed eller informationsformidling har stor betydning, eller hvis markedsføringen stiller krav om design, farve og materialevalg, så er en unik løsning det bedste valg.

Eksterne faktorer som f.eks. lovgivning og brancheregler kan i mange tilfælde kræve særlig kompetence for at finde den optimale løsning.


Boxon Innovation Team

Boxon Innovation Team er et team med mange års erfaring inden for emballagebranchen og mærknings- og etiketteringsbranchen.

Vores fremgangsmåde er ret enkel: På grundlag af en ide eller et behov går vores konstruktører og designere i gang med at udvikle den bedste løsning. Vi udvikler kreative etiketter, som styrker virksomhedens varemærke. Etiketterne fremstilles optimalt og effektivt med avanceret trykketeknik.

 Boxon er uafhængig af materialer og søger altid efter den rigtige løsning uden materialebegrænsninger.


Eksempler på Konstruktion & Design: