Konstruktion og Design

Har du brug for en unik emballageløsning er vores Konstruktion & Design-afdeling det bedste sted at udvikle et optimalt produkt. 

Standardemballage rækker langt. Unik emballage rækker længere. Efterspørgslen på unikke indpakninger og emballager øger. Trenden er tydelig og årsagerne mange. 

Lager og brancheregler omkring transportsikkerhed strammes hele tiden. Er du med først i emballageudviklingen kan du spare tid. Med optimale løsninger sparer du tid.

Boxon konstruktion & Design (C&D) hjælper dig at udvikle unik emballage. Fra første behovsanalyse til idé, konstruktion, design og produktion.

Kun én løsning kan blive optimal. Det gælder om at nå frem til den, eller så tæt på så muligt. Her er Boxons materialebredde en stor fordel. Bliver plast bedst, vælger vi plast. Passer det bedst med bølgepap, vælger vi bølgepap. Er træ det bedste, så vælger vi træ.

 

En samlet proces er afgørende for resultatet

Boxons kundskab og erfaring af skræddersyede løsninger har skabt C&D-afdelingen med egen CAD-konstruktør der udvikler mulige løsninger. Dine krav er unikke, det samme er vores løsninger.

Efter behovsanalysen tager vi dig med gennem fire trin:

  1. Udvikling & Konstruktion - forskellige prototyper skabes for at testes.
  2. Tester & Dokumentation - om nødvendigt testes og dokumenteres løsningen af uafhængige instanser.
  3. Administration & Arkivering - når du vil have kontrol over emballagetegninger, trykunderlag og pakkeinstruktioner.
  4. Pakkeinstruktion & Uddannelse - pædagogiske anvisninger for at lette de nye pakkerutiner

Hvert eneste projekt er unikt og behandles efter sådan. Vi stiller alle relevante spørgsmål, du giver os alle relevante svar. Med et samlet syn på behovet kommer vi frem til optimale løsninger