Lagerføring

Hvis du har begrænset lagerkapacitet, er Boxons lagerføringstjeneste den bedste måde til at frigive både lagerplads, kapital og ressourcer. I dag hjælper Boxon hundredvis af kunder med at lagerføre deres produkter til just-in-time-leverancer.

Lagerføring - Boxon A/S

Fordele ved lagerføring

  • Lavere lageromkostninger. 
  • Likviditetsforbedring – omkostninger til produktet kommer først, når det tages ud fra lageret. 
  • Frigør lagerplads til kerneforretningen.
  • Mindre eller ikke-eksisterende lageradministration.
  • Reduceret risiko for lagerophobning og ukurante varer.
  • Bedre lagerovervågning og højere tilgængelighed. 

Boxons tilbud

Lagerføring koster penge. Mange penge. Hundreder af millioner kroner står i dag bundet på produktionsvirksomhedernes lagre. En stor del udgøres af emballagemateriale, som også stjæler unødvendig lagerplads fra kerneforretningen. Boxon kan hjælpe med at reducere lageromkostningerne til emballager – penge, der kan bruges bedre andre steder i virksomheden. Boxons lagerføring tilbyder skræddersyede produkter til virksomheder med mulighed for lagerføring hos Boxon.

Vælg mellem 2 muligheder:

  • Lagerføring Standard

Boxon lagerfører kundens produkter med aftalte mængder i en begrænset periode, dog maks. 6 måneder. I fællesskab finder vi bestillingsfrekvens, sikkerhedsmængder m.m. 

  • Lagerføring Premium

Boxon lagerfører kundens produkter med aftalte mængder til de kommende 3 hhv. 12 måneder, hvorefter nye betingelser og parametre fastlægges for den kommende periode. Bestillingsplan og serviceniveau skræddersys efter ønsker og behov og håndteres gennem perioden af eksperter fra Boxon i dialog med kunden. Hvert kvartal vurderes ydelsen og tilpasses efter eventuelle forandringer i forretningen og aktiviteterne. Det kan være alt fra mængder til leveringstider.

Som lagerføringskunde får man adgang til Mine Sider, en kundeportal med information om lager- og leveringsstatus.

Flow for lagerføring

Ydelser - Lagerføring - Boxon A/S