Mine Sider

Hvis du har kundeunikke varer, lejeaftale eller lagerførte varer, er Mine Sider den bedste måde for dig til at få et samlet overblik.

Registrer dig på Mine Sider eller log på via knappen, hvis du allerede har et login.

For at gøre vores fælles aktiviteter nemmere og mere smidige for dig, har vi udviklet tjenesten Mine Sider. Det er en portal, der er udviklet på grundlag af hver enkelt kundes produkter og forudsætninger. Hvis du er kunde hos Boxon og allerede køber kundespecifikke varer, har en lejeaftale for maskiner hos os, eller du lader os lagerføre varer for dig, så er Mine Sider kundeportalen for dig.

Mine Sider giver dig et klart og altid opdateret overblik over vores fælles aktiviteter. Kontakt os gerne, hvis du vil vide mere. Tel 45 700 702.

Webshop med 2.000 artikler indenfor emballage- og indpakningsmateriale

Om du endnu ikke er kunde hos os og har et behov for et bredt sortiment indenfor emballage- og indpakningsmateriale tilbyder vi vores Webshop med næsten 2.000 artikler. På BoxonDirect.dk kan du enkelt søge og filtrere dig frem til produkter, som matcher dine behov vedr. størrelse og egenskaber. Du placerer din ordre direkte i shoppen og får dine varer indenfor 1-2 dage. 

Vores Kundeservice sidder klar på chatten og er altid parat til at hjælpe dig med dine spørgsmål via Webshoppen. 

Mine Sider er en kundeportal for dig som kunde der har en samhandelsaftale med os, hvorimod BoxonDirect.dk er en Webshop, hvor du online finder alt indenfor emballage- og indpakningsløsninger.

   Mine Sider
 
   BoxonDirect.dk


Det skal være enkelt at være kunde hos Boxon – uanset om du har et behov for avancerede eller kundeunikke emballageløsninger, eller om du søger efter tape og papkasser i vores brede sortiment. Kontakt os gerne om du vide mere eller har behov for hjælp, så fanges vi på 45 700 702 eller på e-mail: orderpak.dk@boxon.com.

Registrer dig på Mine Sider

*= Obligatoriske informationer

Den e-mailadresse som du har oplyst vil vi sende et aktiveringslink til.