Uddannelse & Instruktioner

Vi sørger for, at alle pakker på samme måde enten via uddannelse på stedet eller via tydelige instruktioner i en pdf/folder. 

Hos vores store kunder er vi kendt som emballagefirmaet med løsninger ud over kassen eller kartonen, og det kan mindre virksomheder også få stort udbytte af. Det, vi udvikler i samarbejder med store kunder, giver erfaringer, som bliver nyttige i mindre skala.

Kontakt os hvis du vil vide mere! 

Emballageuddannelse

Boxon tilbyder emballageuddannelser, som vi tilpasser helt efter materialer, værktøj og arbejdsplads. Praktiske og konkrete eksempler på stedet viser vigtigheden af at emballere virksomhedens produkter optimalt. 

Emballageinstruktioner

Af og til er det svært at samle alle til emballageuddannelser.Vi udvikler derfor enkle instruktioner, som viser alle trin i emballeringen. Leveres i pdf-format til nem distribution i din virksomhed. 

Kundeunik produktkatalog

Mange af vores kunder har lagerførte artikler hos os og/eller aftalebaserede produkter. For at disse kunder på en enkel måde kan få overblik over, hvad de har på lager hos os og hurtigt kan foretage bestillinger, sammensætter vi et katalog med kundens produkter hos Boxon.