Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

Boxons blog - Artikler, tips og råd om emballage

Velkommen til Boxons blog!

Her kan du finde interessante artikler, tips og råd om alt inden for vores tilbud; fra simpel pakning og pakning til design, konstruktion og logistik.

Vi er eksperter i at finde innovative og bæredygtige løsninger inden for emballage, og vi tilbyder en bred vifte af produkter. Hvis du har spørgsmål eller udfordringer, er du altid velkommen til at kontakte os. Håber du finder inspiration og brugbar information her på vores blog!

På vores hjemmeside kan du læse mere om os og hvad vi tilbyder.

Linje
Tom række

5 grunde til at vælge bæredygtig emballage

Bæredygtig emballage - en måde at arbejde mere miljøbevidst på.

Ved at bruge bæredygtig emballage kan din virksomhed beskytte naturen samtidig med, at det er et vigtigt aspekt for dit miljøarbejde. Vi har listet 5 grunde til, hvorfor det kan være vigtigt for din virksomhed at vælge bæredygtig emballage. 

 

Læs mere
Tom række
Linje

Hvordan påvirker emballage dit brand?

Vigtigheden af ​​slagkraftig emballage - Det første indtryk er afgørende

Emballagen er ofte det første, der ses, og det er derfor vigtigt, at det giver et positivt image og afspejler brandets image og værdier. Et gennemtænkt emballagedesign kan være afgørende for at vinde kundens tillid og loyalitet.

 

Læs indlægget
Linje
Tom række

Tapeguiden

Det kan være svært at finde det rigtige tape til det rigtige formål. Der er mange forskellige bånd at vælge imellem, og det kan være svært at vide, hvilket der passer bedst til netop dine behov. Derfor har vi hos Boxon lavet en guide, der hjælper dig med at finde det rigtige tape. Læs videre for at lære mere om, hvordan du vælger den rigtige tape til dine specifikke behov.

 

Tapeguiden
loading symbol