Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop

Emballageløsninger

Emballagen er udviklet til en strategisk værdiskaber. Med det rigtige design, rigtige materialer og rigtig funktion kan den øge lønsomheden, optimere sikkerheden og reducere miljøpåvirkningen. For vores kunder kan det betyde nye forretningsmuligheder.

Komplet sortiment af emballager

Emballagen kan være en kritisk kontaktflade mellem dig og dine kunder. Den kan forstærke købsoplevelsen og gøre den mere sammenhængende. Uanset om det er en transportpakke til en industrivirksomhed eller forbrugeremballage, der styrker oplevelsen af varemærket i butikken.

kasser med tryk
Linje
PreviewImage

Profileret emballage og specielemballage

Efterspørgslen efter kundeunik emballage er stigende, og i takt med at mulighederne øges gennem moderne trykketeknologi, maskiner, som kan trykke mindre oplag og beskære efter særlige ønsker, så stiger kreativiteten, både hos os og vores kunder. I dag er der løsninger til de fleste behov.

På baggrund af denne udvikling kan vi i dag tilbyde markedets bredeste og dybeste sortiment af standardemballager, forsendelsesemballage, emballager med tryk, specialemballage og bulkemballage til større mængder. I kombination med etiketløsninger og automatiserede systemer kan vi fremtidssikre dit emballagekoncept – skræddersyet efter dine unikke behov.

 

Læs mere om emballage med tryk
Linje

Læs om projekter med vores kunder

Boxon producerede folie til Larsviken

Larsviken

Larsviken havde brug for hjælp til at udvikle en ensartet emballage og fleksibel produktmærkning.

Emballeringsmateriale til Baldwin

Baldwin Jimek

Baldwin Jimek havde brug for et pakkemateriale, som kunne håndtere et vist tryk og en vis mængde væde.

Linje
loading symbol