light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Roxtec

Automatiserede processer for bedre effektivitet

Roxtec blev grundlagt i Sverige i 1990 og er verdensledende inden for fleksible tætningsløsninger til kabel- og rørgennemføringer. Deres fleksible systemer anvendes til kabel- og rørtætning i mange krævende brancher og projekter verden over, da tætningerne giver certificeret beskyttelse mod flere risici som f.eks. brand, gas, støv, vand og skadedyr.

 

Tom række
Linje

Kundens udfordringer

Vi havde vores første møde med Roxtec i januar 2020. Roxtec fortalte os, at de havde brug for hjælp til at løse et ”flaskehalsproblem” i deres pakkeproces for udgående varer. På det tidspunkt tog de enkelte forsendelser for lang tid. Vores udfordring var at skabe en pakkestation, der kunne være det samme sted som den nuværende, og som samtidig var ergonomisk, sikker og effektiv.

Det var også vigtigt for Roxtec at få en fleksibel løsning med kapacitet til at håndtere stigende volumener – både på kort og lang sigt. Løsningen skulle også være skalerbar og kunne automatiseres løbende.

quote_37x26.png Vi havde at gøre med en lille pakkestation, der var ineffektiv, manuel og ikke særlig miljøvenlig. I betragtning af det stigende antal pakker, der skulle håndteres, og vores igangværende vækst, var vi nødt til at gennemgå, hvordan vi kunne forberede os på yderligere ekspansion," siger Annelie Petersson fra Roxtec.

Linje

Boxons løsning

Efter vores første møde udviklede vi en komplet løsning, der levede op til Roxtecs krav, og som også gav Roxtec mulighed for at investere i forskellige trin, efterhånden som de voksede. Løsningen bestod af en halvautomatisk omsnøringsmaskine i stedet for at gøre det manuelt, integrerede automatiske tapemaskiner i stedet for manuelle tapestationer og til sidst en automatisk sorteringsmaskine.

Det gjorde hele pakkeprocessen strømlinet og mere effektiv, og de ergonomiske forhold for Roxtecs medarbejdere blev væsentligt forbedret.

quote_37x26.png Gennem hele projektet var det vores indtryk, at Boxon var i stand til at tilegne sig og forstå vores udfordringer rigtigt godt. Boxon forstod hurtigt vores krav og kunne levere en skræddersyet løsning, der opfyldte vores behov. Vi har været glade for Boxons tilstedeværelse og engagement i løbende at justere og forbedre løsningen gennem god kommunikation. 

quote_37x26.pngVi er meget tilfredse med resultatet! I dag har vi en stationær pakkestation, der er ergonomisk, effektiv og forbedrer vores mulighed for at skabe værdi, samtidig med at den hjælper os med at være forberedt på yderligere vækst,” siger Annelie Petersson fra Roxtec.

 

Kontakt os
Læs flere kundecases
Linje
Tom række
loading symbol