, Pakkemaskiner - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Vores sortiment af pakkemaskiner

Med flere års erfaring inden for emballeringsmaskiner kan vi hjælpe din virksomhed med at opbygge fuldautomatiske emballeringslinjer samt individuelle stationer med halvautomatiske eller automatiske maskiner. Det er din virksomheds behov, der guider os til den løsning, der passer dig bedst.

Et effektivt emballageflow giver styrket konkurrenceevne

1 års fri serviceaftale

Undgå unødige omkostninger og driftstop

Bedst mulige lastsikkerhed og mindst mulige miljøpåvirkning

Linje
Tom række

Strækfilmmaskiner

I vores sortiment af strækfilmmaskiner finder du alt fra enkle fritstående strækfilmmaskiner til integrerede løsninger i pakkelinjer.

Strækfilmsrobot kan specielt anvendes for strækfilmning af langt og tungt gods.

 

Linje
Tom række

Emballeringsmaskiner (On-Demand)

Med emballeringsmaskiner (On-Demand) bliver emballagen fremstillet på stedet hos virksomheden. Vi tilbyder løsninger med både bølgepap og plast, alt efter behovene og kravene.

On-Demand løsninger er et fleksibelt og miljøvenligt alternativ til traditionelle emballager, fordi man først fremstiller emballagerne når de skal bruges. Løsningen mindsker kravene til lagerbeholdningen. Det frigør lagerplads og mindsker lageradministrationen samtidig med at transportmængderne og miljøpåvirkningen reduceres.

Vores maskiner passer til forskellige emballagemængder, lige fra små til store mængder. Efter behov tilpasser vi vores løsninger til virksomhedens emballageflow, og ved større mængder kan løsningen integreres med virksomhedens forretningssystem.

 

Linje
Tom række

Strapmaskiner

Vi tilbyder strapmaskiner til såvel automatiske, fuldintegrerede systemer og manuelle løsninger til mindre volumer.

Vores værktøj og tilbehør er nemme at håndtere og passer godt til lettere gods. Kontakt os gerne om du søger en mere avanceret maskine.

 

Linje
Tom række

Krympning

I vores sortiment af krympefoliemaskiner tilbyder vi vinkelsvejsere til små serier.

 

Linje