light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Maskiner & Udstyr

Hos Boxon ved vi, at hver virksomhed er unik.

Vi har lang erfaring med at arbejde sammen med vores kunder for at finde unikke løsninger. At effektivisere paknings- og logistikflowet ved hjælp af maskiner fører ofte til både omkostningsbesparelser og øget konkurrenceevne. Vi er også eksperter i, hvordan man reducerer emballagespild og øger fyldningsgraden op til 96 % i emballagerne. Det betyder lavere omkostninger for dig, mindre miljøpåvirkning og en gladere klode.

Læs mere nedenfor om, hvordan vi kan hjælpe jer med maskiner og emballage.

 

Maskiner & Udstyr
Linje
PreviewImage

Pakkemaskiner

Paketering er en afgørende proces for mange virksomheder, hvor fleksibilitet og optimering spiller en central rolle for at øge effektiviteten. Ved at fremstille emballage direkte på stedet og integrere dette i pakkeprocessen efter behov, kan virksomheder opnå større muligheder og tilpasningsevne.

Der er flere forskellige løsninger inden for både bølgepap og plast til effektiv håndtering af paketering på stedet, især for virksomheder med varierende pakke behov. Vores sortiment omfatter alle de maskiner, der kræves for at skabe en mere effektiv og smidig pakkekæde.

 

Læs mere
Linje

Service & Support

Det er en selvfølge for os, at vi skal kunne tilbyde vores kunder service og support. Vi fokuserer altid på at øge lønsomheden for vores kunder, og samtidig gøre hverdagen lettere.

Vores servicetilbud skal give tryghed for kunder, der køber eller lejer maskiner hos os, så fejl og driftsforstyrrelser hurtigt kan løses. Desuden tilbyder vi hjælp med installationer og uddannelse for at lette driften.

 

Læs mere
Tom række
loading symbol