Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Maskiner & Udstyr

Effektiviserede emballage- og internt logistikflow medfører omkostningsbesparelser og øget konkurrenceevne. Ved at integrere automatiserede emballage- og mærkningsløsninger i jeres virksomhed skaber vi også værdi for jeres kunder.

I vores automatiseringsprojekt analyserer vi kundens aktuelle produkter, indgående og udgående flow, arbejdsprocesser, varemærkekrav og overordnede behov. I næste trin kigger vi på forbedringsmuligheder inden for produktivitet, effektivitet og lønsomhed. Vi kan for det meste præsentere løsninger med kort pay off-tid.

Integrerede emballage- og mærkningsløsninger

Boxon har lang erfaring med at udvikle maskiner til at emballere, beskytte, lukke og mærke både produkter og emballager. Ud fra vores kunders behov har vi udviklet vores tilbud til at omfatte kundetilpassede løsninger i tre niveauer.

Vores tilbud inden for automatisering
Linje
Automatiser pakkesortering

Kundeunikke løsninger

Niveau 1 –Stand-alone løsninger

Dette er ofte det første skridt mod på sigt at indføre mere automatiserede løsninger. Ud fra jeres behov hjælper vi jer med at vælge den rigtige maskine. Du kan også købe flere af maskinerne direkte i vores webshop .

Niveau 2 – Halvautomatiserede løsninger

Vores specialister analyserer dit emballageflow og udvikler den mest effektive løsning. Det kan være en maskine, der udfører en bestemt proces eller et transportbånd til produkter. Dine behov og forudsætninger er afgørende.

Niveau 3 – Fuldautomatiserede løsninger

Dette niveau passer ofte til virksomheder med større og mere avancerede emballageflow. Vi laver en helhedsanalyse af, hvilke automatiserede løsninger der kan løse jeres behov. Det kan f.eks. være en komplet pakkelinje med indbyggede maskiner, der kobles til jeres forretningssystem. Her arbejder vi sammen med partnere, der har stor viden inden for systemintegration og håndtering af større datamængder.

Tom række

Mere om automatisering

Automatisk emballeringsmaskine

Pakning

Fleksibilitet og optimering er grundlæggende parametre for øget effektivitet.

Læs mere
BoxOnDemand

Materiale

Værktøj og maskiner, der letter håndteringen af godset.

Læs mere
Lagerservice af emballage

Softwareintegration

Med informationsoverførsel mellem systemerne bliver fejltagelserne forhindret og minimeret.

Læs mere
Automatiser pakkesortering

Sortering

Pakningen og strømmene skal være så ergonomiske og effektive som muligt.

Læs mere
Tom række
loading symbol