, Logistikbranchens behov - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Logistik

Den øgede digitalisering med salg gennem flere kanaler og krav om kortere leveringstider er udfordringer, som de fleste logistikvirksomheder står over for i dag. Forbrugerne efterspørger stadigt mere valgfrihed, både i form af hvordan produktet bestilles, og hvordan det derefter leveres. Hos Boxon har vi et dybtgående kendskab til logistikbranchens behov og kan tilbyde intelligente emballagekoncepter, der virkelig gør en forskel i din forretningsverden.

Vores mission er at hjælpe dig med at optimere emballageflowet og skabe muligheder for økonomiske transporter, så du kan sikre ensartede rutiner.

Tilpassede løsninger, der effektiviserer emballageflowet

Vi effektiviserer dit emballageflow med en kundeunik ordreplatform, globale leverancer med lokal produktion og lagerføring til "just-in-time"-leverancer. Med en række tilpassede automatiseringsløsninger bliver det lettere for dig at drive din virksomhed.

Vi leverer effektive stregkodeløsninger, inklusive software, og skaber "indgående" og/eller "udgående" hubs med en kombination af software, printere, etiketter og supportaftale i en økonomisk totalløsning, hvor du kan vælge alle delene eller kun dem, du behøver.

Selvfølgelig har vi også alt, hvad du har brug for på emballagesiden. Emballagekonceptet indeholder komplette produktløsninger med tilpasset design og konstruktion, der sikrer transporterne og den interne håndtering.

Specialemballage i træ - SDK Logistics

Samarbejdet mellem SDK Logistics og Boxon startede i 2013. Boxon kunne tilbyde SDK Logistics en helhedsløsning indenfor emballagemateriale med alt fra hurtig levering af Boxon standardartikler til helt unikke løsninger til SDK Logistics’s kunder. 

Relateret indhold

Lagerføring

I dag hjælper Boxon hundredvis af kunder med at lagerføre deres produkter til just-in-time-leverancer.

Optimering

Et optimalt og effektivt flow er afgørende for den daglige håndtering. 

Automatisering & integration

Omkostningsbesparelser og øget værdi med integrerede automatiseringsløsninger.

Maskinservice

Med regelmæssig maskinservice minimeres unødvendige og kostbare driftsstop.