, Nyheder - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Nyheder

Læs vores senaste nyheder here. 

ScanStar til Boxon

2021-09-06

I alt er der blevet uddelt 14 priser til nordiske emballagedesignere, producenter og brugere i årets konkurrence. Vi er meget stolte over at kunne meddele, at Boxon modtog prisen for Bedste nye ide/applikation” i kategorien Transport/Distributionsemballage.

GOD SOMMER!

2021-06-16

Ferien nærmer sig, men vi har åbent hele sommeren! 

Boxon og Elektroautomatik - en naturlig samarbejde

2021-05-20

I løbet af foråret indledte Elektroautomatik og Boxon et tættere samarbejde hvilket betyder at virksomhederne kan møde deres kunder sammen på en bredere front og med mere vide om kundernes udfordringer.

DAHL vælger det Co2-neutrale Reborn-alternativ inden for strækfolie

2021-04-13

Dahl er kunde hos Boxon og ønskede hjælp til at reducere deres CO2-aftryk når det handlede om deres brug af strækfolie. Uden at gå på kompromis med kvaliteten. Reborn – den klimasmarte strækfolie baseret på fyrretræsolie, blev et naturligt valg for Dahl.

Vi præsenterer hermed vores nye film!

2021-03-24

Med vores emballageløsninger har vi stort fokus på at skabe merværdi for vores kunder. Vi passer godt på de ting du holder af. Ligesom olga!

 

Boxon modtager EcoVadis Guldmedalje

2020-11-16

Gode tider for bæredygtighed: I 2020 modtog Boxon GmbH igen prisen EcoVadis Gold for deres præstationer inden for CSR.

EcoVadis metode bygger på 21 kriterier inden for bæredygtighed. De er opdelt i fire temagrupper: miljø, arbejde og menneskerettigheder, etik og bæredygtigt indkøb. Disse kriterier er baseret på internationale standarder for bæredygtighed som f.eks. de ti principper i FN's Global Compact, den internationale arbejdsorganisations (ILO) konventioner, standarderne for Global Reporting Initiative (GRI), ISO 26000-standarden osv.

 

Først i Norden med en HP Indigo 6900

09-09-2020

Boxon fortsætter med at satse på digital trykketeknologi. Vi bliver nu de første i Norden med en HP Indigo 6900 opgraderet til HP Indigo 6K.

Boxon har længe set fordelene ved digital trykketeknologi og de positive løsninger, det indebærer for os og vores kunder. Flot design, sikker farvegenanvendelse og variabelt tryk skaber gode forudsætninger for, at vores kunder kan få et vellykket salg af deres produkt. Vi har forskellige produktionsmetoder med optimale løsninger, der opfylder såvel eksisterende som fremtidige krav. Forskellige løsninger, der genererer stor fleksibilitet inden for eksempelvis design og levering.

 

Etiketter fremstillet bæredygtigt

09-06-2020

Vores produktionsanlæg i Borås kan nu tilbyde etiketter i fossilfri PP. Etiketmaterialet har samme egenskaber som tidligere, men er fremstillet på en mere bæredygtig måde. Udviklingen af mere bæredygtige emballageløsninger er en vigtig del af Boxons strategi, og derfor er vi meget glade for, at vores etiketkunder nu kan være en del af dette. Til forskel fra tidligere syntetiske materialer fremstilles dette fra et restprodukt (fyrretræsolie) fra papirproduktion. Processen kaldes Mass Balance approach og er ISCC-certificeret.

 

Tidligere nyheder

20.04.2020

Nu kan vi tilbyde en 100% CO2-neutral strækfolie - Reborn. 

21.08.2019

50 brugte PET-flasker bliver til en bigbag.

03.07.2019

En etiket, der løfter dit varemærke, bliver stadig vigtigere. Vores prepress-afdeling har fokus på netop det.

28.06.2019

Boxon bliver med deres nye FSC-godkendelse en af de første producenter af etiketter i Norden med certificeringen.