Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Nyheder

Læs vores senaste nyheder here. 

Vi præsenterer hermed vores nye film!

2021-03-24

Med vores emballageløsninger har vi stort fokus på at skabe merværdi for vores kunder. Vi passer godt på de ting du holder af. Ligesom olga!

 

Boxon modtager EcoVadis Guldmedalje

16.11.2020

Gode tider for bæredygtighed: I 2020 modtog Boxon GmbH igen prisen EcoVadis Gold for deres præstationer inden for CSR.

EcoVadis metode bygger på 21 kriterier inden for bæredygtighed. De er opdelt i fire temagrupper: miljø, arbejde og menneskerettigheder, etik og bæredygtigt indkøb. Disse kriterier er baseret på internationale standarder for bæredygtighed som f.eks. de ti principper i FN's Global Compact, den internationale arbejdsorganisations (ILO) konventioner, standarderne for Global Reporting Initiative (GRI), ISO 26000-standarden osv.

 

Først i Norden med en HP Indigo 6900

09-09-2020

Boxon fortsætter med at satse på digital trykketeknologi. Vi bliver nu de første i Norden med en HP Indigo 6900 opgraderet til HP Indigo 6K.

Boxon har længe set fordelene ved digital trykketeknologi og de positive løsninger, det indebærer for os og vores kunder. Flot design, sikker farvegenanvendelse og variabelt tryk skaber gode forudsætninger for, at vores kunder kan få et vellykket salg af deres produkt. Vi har forskellige produktionsmetoder med optimale løsninger, der opfylder såvel eksisterende som fremtidige krav. Forskellige løsninger, der genererer stor fleksibilitet inden for eksempelvis design og levering.

 

Etiketter fremstillet bæredygtigt

09-06-2020

Vores produktionsanlæg i Borås kan nu tilbyde etiketter i fossilfri PP. Etiketmaterialet har samme egenskaber som tidligere, men er fremstillet på en mere bæredygtig måde. Udviklingen af mere bæredygtige emballageløsninger er en vigtig del af Boxons strategi, og derfor er vi meget glade for, at vores etiketkunder nu kan være en del af dette. Til forskel fra tidligere syntetiske materialer fremstilles dette fra et restprodukt (fyrretræsolie) fra papirproduktion. Processen kaldes Mass Balance approach og er ISCC-certificeret.

 

Markedets første CO2-neutrale strækfolie

20-04-2020

Boxon lancerer et nyt strækfoliekoncept, REBORN, der er baseret på skandinavisk fyrretræsolie udviklet af restprodukter fra fyrretræer. Det er desuden lokalt produceret på en af vores svenske fabrikker.

Boxons eksisterende standardsortiment indeholder allerede flere strækfolier af høj kvalitet, der reducerer brugen af ressourcer. Nu udvides sortimentet med yderligere to produkter, der er helt CO2-neutrale.

 

Tidligere nyheder

21.08.2019

50 brugte PET-flasker bliver til en bigbag.

03.07.2019

En etiket, der løfter dit varemærke, bliver stadig vigtigere. Vores prepress-afdeling har fokus på netop det.

28.06.2019

Boxon bliver med deres nye FSC-godkendelse en af de første producenter af etiketter i Norden med certificeringen.

Kontakt os

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål, eller ønsker at høre mere om vores tilbud. Vi sørger for at den rette person kontakter dig.

Accepterer du nyhedsbrev fra Boxon?*