light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Boxon satser på solceller med Öresundskraft som partner

2023-03-09

Solceller til Boxon

Hos Boxon er vi stolte over at kunne annoncere, at vi har påbegyndt installation af solceller på vores centrallager i Helsingborg. Installationen af 2400 kvadratmeter solceller er endnu et skridt i retning af at nå vores bæredygtighedsmål i 2030.

"Elproduktion fra solceller kræver ikke brændsel og giver ingen udledninger. Derfor er det et oplagt valg for os at installere solceller på de kontorer og lagre, hvor vi har mulighed for det. Det er en vigtig del af at nå vores klimamål, og vi begynder med 2400 m2 solceller på vores lager i Helsingborg" – siger Boxons bæredygtighedschef Ann-Sofie Gunnarsson.

Solpaneler på Boxons tag
Linje

Om samarbejdet

Samarbejdet med Öresundskraft om installationen startede i 2022, og anlægget forventes at være i drift i marts 2023. De installerede solceller er fremstillet i Europa og forventes at kunne producere ca. 450.000 kWh om året, hvilket reducerer virksomhedens CO2-udledninger med 8-12 %.

Vi arbejder langsigtet på at reducere vores miljøpåvirkning og blive mere bæredygtige. Det vil dette anlæg vil bidrage til.

Öresundskraft er totalleverandør af anlægget og vil også være ansvarlig for drift og vedligehold af anlægget. Tidligere har Boxon med Öresundskraft som partner installeret ladestandere, som nu kobles sammen med solcelleanlægget.

Linje
Tilbage til nyheder
Tom række
loading symbol