, Kundecase - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Kundecase

Det er jer kunder, der vejleder os i vores arbejde, og Boxon stræber efter langsigtede forretningsrelationer. Det er ikke kun, hvad vi siger om os selv, der er vigtigt, det er jeres ord om os, der er værdifulde.

Brancher

Emballager, etiketter og automatisering er noget, som de fleste virksomheder kommer i kontakt med, uanset hvilken branche man tilhører. Ingen brancher er fremmede for os, og ingen er for stor eller for lille. De fleste af de virksomheder, vi arbejder med, er dog inden for industri-, handel-, logistikbranchen og bilindustrien.

Læs mere om vores brancher

Industri

Vi ved, at udfordringerne er komplicerede, og at de er særlige for hver enkelt industrisektor.

Handel

En handelsvirksomhed kan opnå store fordele ved at forstå forbrugernes behov.

Logistik

Mange virksomheder vil integrere logistikstrømmen i deres egne virksomheder, efterhånden som kravene øges.

Bilindustrien

For bilindustrien, tilbyder vi omkostningseffektive og miljøvenlige emballageløsninger.

Herunder har vi samlet cases fra vores kunder i forskellige brancher. 

Alfa Laval

Med de mange enheder i Alfa Laval-koncernen har det været en udfordring at skabe og fastholde ensartethed i emballagesortimentet.

quote_37x26.png Tidligere håndterede de enkelte enheder både deres egne bestillinger og designet af emballagematerialet, siger Claus Møller, global indkøbschef hos Alfa Laval.

På den måde er brandet ikke blevet fremhævet tilstrækkeligt.

Mediq

Mediq forsyner det skandinaviske marked med sundheds- og sygeplejeprodukter fra sine 5 afdelinger, 3 i Sverige og en i henholdsvis Danmark og Norge.

Da Mediq forespurgte om et tilbud på bølgepap, ønskede man at finde en fælles partner til det skandinaviske marked. I 2015 indgik Boxon og Mediq en aftale efter gennemførte forhandlinger.

Astra Zeneca

Astra Zeneca havde tidligere inkjetprintere til at mærke deres transportemballage. Men på grund af markedets krav om at have stregkoder og 2D-koder på transportemballage, fik de brug for at se sig om efter etiketapplikationer.  

Efter at have gennemført en forundersøgelse og kigget på en betaversion af Videojet 9550 i Belgien bestemte de sig for at vælge Boxon som leverandør

Emballageløsning for MR-scanner

Boxon har erfaring med emballageløsning for medicinsk udstyr. Efter en omfattende analyse samt evaluering  kan vi tilbyde passende emballageløsninger til en lang række medicinske apparater som f.eks. CT-scanner, MR-scanner, røntgenmaskiner, ultralydsudstyr samt diagnose- og behandlingsudstyr, og levere det sikkert til slutdestination. 

Tailor Store

I de første forslag, der blev udviklet af Boxon, var der fokus på design, materialer og økonomiske løsninger, men også om problemstillinger omkring, hvordan man bedst kan profilere emballagen til at støtte varemærket.

quote_37x26.png Produktspecialisterne hos Boxon var utroligt engagerede og vidende. De havde ikke bare god produktteknisk viden, men de kunne også bidrage med gode input omkring opbygning af varemærket og kommunikationen, siger Jan Höjman, administrerende direktør for Tailor Store.

Larsviken

Boxon har udviklet chipsposens folie i samarbejde med Larsviken. Den har en fødevaregodkendt inderside af aluminium og farverigt tryk på ydersiden. Aluminiummet bryder igennem på forsiden og får posen til at udstråle kvalitet.

Boxons nærhed, det høje, personlige serviceniveau og muligheden for at prøve sig frem til den rigtige emballage bliver værdsat af Bertil og Britt-Marie. 

quote_37x26.png Vi er mere end tilfredse med resultatet, siger søskende.

Cajom

quote_37x26.png  I begyndelsen købte vi færdigtrykte plastbeholdere af en type, der skulle pakkes, fortæller medejer af Cajom Pepparrot AB, Lisa Boström.

Det viste sig at være en dyr metode. Inden for fødevarebranchen kan regler og direktiver ændre sig hurtigt, og en eneste fejlmærkning gjorde den fortrykte beholder værdiløs.

Et omkostningseffektivt alternativ med lave engangsomkostninger, der ikke kræver dyre klichéskift og med kortere leveringstider. Den perfekte løsning for Cajom.

Klackabacken

Klackabacken og Boxon startede et stabilt samarbejde baseret på leveringssikkerhed, lydhørhed og konkret viden om pålidelige etiketløsninger. Sammen har vi fundet et velfungerende koncept, der fungerer, og som vi begge er trygge ved.

quote_37x26.png Vi har absolut intet at klage over," siger Marcus Lundmark.

Ardagh Group 

For glasværkets del var det vigtigt at få en sporbarhed på det enkelte glasprodukt, uden at mærkningen var synlig.

Limmareds glasværk henvendte sig til Boxon efter tip fra deres danske søsterselskab Holmegaard. Det danske selskab var meget tilfredse med, hvordan deres mærkning fungerede og anbefalede derfor mærkeudstyret fra Videojet.

Volvo Cars

Konceptets grundlag er at sikre integriteten i kundens forsyningskæde og derefter udvikle en formstøbt plastemballage, der enten fungerer som retursystem for indgående varer til en motorfabrik eller som engangsemballage. Med de nye løsninger kan behovet for standardemballager reduceres.

quote_37x26.png Fordelen ved at samarbejde med Boxon er, at vi taler det samme sprog. Vi har en god dialog, og de har stor viden om konstruktion, og hvordan flowene fungerer", forklarer Åke Axelsson, emballageingeniør hos Volvo.

test

Baldwin Jimek

Baldwin Jimek havde brug for et pakkemateriale, som kunne håndtere et vist tryk og en vis mængde væde. Produkterne sendes over hele verden med skib og bil og udsættes derfor for stød og forskellige temperaturer. Desuden kan luftfugtigheden variere. 

Produktkasserne stables oven på hinanden på virksomhedens færdiglager, og derfor er det vigtigt, at kasserne kan modstå et vist tryk.

Sandéns Security

Ud fra kundens behov: reduceret lagerplads, fleksibelt emballagebehov, varieret adgang og hurtige prøvepakningsmuligheder anbefalede vi Compack Midi. Compack Midi er en On-Demand-løsning, hvor man producerer bølgepapkasser på stedet i nøjagtig den rigtige mængde og på nøjagtigt det rigtige tidspunkt.

Systemet er så tilpas fleksibelt, at det er muligt at producere enkelte kasser for sig selv eller flere i partier – helt tilpasset efter virksomhedens specifikke krav.

Netthandelsgruppen AS

Den mest populære emballage er en E-handelskasse til webbutikken Tights.no. En E-handelskasse kræver ikke tape og kan justeres i højden og derfor kræver den ikke fyldmateriale.

Da løsningen blev testet var de så tilfredse, at virksomheden straks bestilte et stort antal. 

Nordic Nest

Vores samarbejde med Nordic Nest startede i efteråret 2019, hvor de investerede i en strækfilmmaskine fra os. Nordic Nest har en stor omsætning af indretningsartikler, som skal pakkes og beskyttes og investeringen i en strækfilmmaskine var pengene værd.

Samarbejdet blev yderligere udvidet, da Boxon kunne tilbyde fyldmateriale og produktbeskyttelse fra Sealed air i god kvalitet til en fornuftig pris.