Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Baldwin Jimek

Baldwin Technology Company Inc. er en førende international producent og leverandør af procesautomationsudstyr og tilhørende forbrugsvarer. Som leverandør af totalløsninger forsyner Baldwin ikke kun deres kunder med nyt udstyr, men de afsætter også betydelige ressourcer til vedligeholdelse og servicering af eksisterende udstyr.

case-baldwin-logo.jpg

Kundens udfordring

Baldwin Jimek havde brug for et pakkemateriale, som kunne håndtere et vist tryk og en vis mængde væde. Produkterne sendes over hele verden med skib og bil og udsættes derfor for stød og forskellige temperaturer. Desuden kan luftfugtigheden variere. 

Produktkasserne stables oven på hinanden på virksomhedens færdiglager, og derfor er det vigtigt, at kasserne kan modstå et vist tryk.

Boxons løsning

Efter omfattende test af materialet sammen med Boxon kom man frem til et bølgepapmateriale, der opfylder alle de stillede krav. 

Ud over bølgepapkasser forsyner Boxon virksomheden med bobleplast til beskyttelse af prepack-rullerne, tape, transportetiketter og lynlåsposer til at pakke reservedele. For nylig udskiftede man etiketter, som blev fastgjort med hæfteklammer, med 4-farvede etiketter, som kan fastgøres på virksomhedens kasser af presset træ. Det har betydet effektivitet, både når det kommer til omkostninger og tid.

quote_37x26.png Boxon er dygtige til at komme med forslag og er meget proaktive i forsøget på at finde løsninger, der i sidste ende reducerer vores omkostninger, siger Carina Ticak, Supply Chain Professional, Baldwin Jimek AB.

Klik på Læs mere for at læse mere om samarbejdet.

Læs mere