Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Om os

Boxon er en innovativ samarbejdspartner, der tilbyder intelligente emballagekoncepter med fuld sporbarhed fuldt integreret med vores kunders behov.

Vi analyserer verden omkring os, inspirerer til nye ideer og designer hurtigt innovative løsninger, der løbende fremtidssikrer emballagestrømmen fra ordre til levering. Vores fokus er primært på virksomheder i industri-, detail-, logistik- og bilindustrien, der søger en langsigtet partner.

Med intelligente emballagekoncepter til dine produkter hjælper vi dig med at øge oplevelsen af dit brand, reducere klimaaftrykket og styrke dine kunderelationer. Leverancer kan spores gennem intelligente systemløsninger til mærkning og mærkning. For at forbedre din produktivitet, effektivitet og øge rentabiliteten tilbyder vi en række automatiserede løsninger,  der kan integreres direkte i din forretningsproces.

Boxon er tilgængelig i de nordiske lande, Europa og Asien. Hovedkontoret ligger i Helsingborg. Vores forretning involverer ca. 270 medarbejdere, og vi har en omsætning på ca. SEK 1,3 mia.

Vores mission

Vi er en innovativ samarbejdspartner, der gør emballagekonceptet til en strategisk værdiskaber.

 

Linje
Boxon internationalt

Global tilstedeværelse

Med vores strategiske nærhed har vi mulighed for at håndtere komplekse og globale emballage- og mærkningsbehov.

Læs mere
Boxon kontor

Vores kontorer

Boxon har hovedkontor i Helsingborg samt salgskontorer, produktion og lager i Norden, Tyskland, Frankrig samt i Shanghai, Kina.

Læs mere
Nyheder om Boxon

Boxon Nyheder

Her finder du nyheder og inspiration om Boxon, vores tilbud og hvad der sker i branchen.

Læs nyheder

Nyhedsbrev

Abonner på vores nyhedsbreve, og få kundecases, nyheder, arrangementer og andre interessante nyheder fra Boxon-verdenen. 

Tilmeld dig her
Linje
loading symbol