light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

SoliferPolar AB, Dorotea

SoliferPolar AB, Dorotea

Virksomheden SoliferPolar er en fusion af den finske virksomhed Solifer og den svenske virksomhed Polar. I kommunen Dorotea i det nordlige Sverige har Polarvagnen bygget campingvogne siden 1964.

Polar-logga.jpg

Kundens udfordring

De nye vogne fra Polarvagnen har front og bagstykker fremstillet af ABS-plast. Disse er også reservedele, der kan bestilles fra lageret i Dorotea og leveres til forskellige samarbejdspartnere og serviceværksteder. Forud for leverancerne har man på reservedelslageret bygget en støtteramme af træ i hånden og derefter lagt bølgepapemballagen omkring den. Et både dyrt og tidskrævende arbejde.

 

Linje

Boxons løsning

Ved projektets start blev det konstateret, at plastdelene var stort set lige brede. Der var heller ikke ret stor forskel på produkternes dybde. Produkternes højde var det mål, der varierede mest. Derfor blev der skabt en emballageløsning, en kasse, med teleskopfunktion. Kassen består af to halvdele, der passer ind i hinanden. På den måde kan emballagen bruges til alle de produkter, som Polarvagnen sender.

Den ydre kasse blev også et oplagt sted at pryde med Polarvognens logo: POLAR Made In Norrland.

Linje

Samarbejdet

Samarbejdet mellem SoliferPolar og Boxon begyndte allerede i 2006, og vi er fortsat med at effektivisere og udvikle emballageløsninger sammen siden da. En langsigtet tilgang, der giver plads til kreativitet, og som begge parter er tilfredse med.

Erik Sundin på SoliferPolar:

quote_37x26.png Nu pakker vi mere end dobbelt så hurtigt til under den halve pris. Hvad mere kan man sige? 

quote_37x26.png Gode resultater falder ikke bare ned fra himlen. De kommer fra et fælles engagement, hvor gode idéer får tid og plads til at udvikle sig. Det ville ikke have været muligt uden det engagement, som medarbejderne hos SoliferPolar har vist, afslutter Mikael Karlsson, som er Account Manager hos Boxon.

 

Kontakt os
Læs flere kundecases
Linje
Tom række
loading symbol