light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Hver kartoffel har sin helt egen smag

Larssons er et landbrug med engagement i bæredygtighed og miljø. De stolte ejere baserer deres beslutninger på, hvad der føles rigtigt og passer i landbrugets kredsløb.

NY logga Larsviken.png

Chipsfabrikken er kun et par år gammel og har i dag 3 medarbejdere. Chipsene sælges især til delikatesseforretninger rundt om i Sverige og Norge, som er et marked i markant vækst.

Kundens behov

Larssons havde brug for hjælp til at udvikle en ensartet emballage og fleksibel produktmærkning, hvilket er et krav i fødevareindustrien.

Som syvende generation føler de et ansvar for både familielandbruget og miljøet. De foretrækker at samarbejde med lokale virksomheder, som deler deres filosofi om bæredygtighed, og som værner om det oprindelige.

Boxon løsning

Boxon har udviklet chipsposens folie i samarbejde med Larssons. Den har en fødevaregodkendt inderside af aluminium og farverigt tryk på ydersiden. Aluminiummet bryder igennem på forsiden og får posen til at udstråle kvalitet. 

Displayboksene er fremstillet af bølgepap med flexotryk i sort og indeholder 21 store chipsposer.

Poserne udstyres med tryk i en termoprinter, som indgår i Boxons brede sortiment af in-line-printere. Printeren er udstyret med Clarity® software, hvor man laver forskellige layouts til forskellige produkter. Det gør mærkningen nem, hurtig og fleksibel, et krav i fødevareindustrien.

Boxons nærhed, det høje, personlige serviceniveau og muligheden for at prøve sig frem til den rigtige emballage bliver værdsat af familien. 

quote_37x26.pngVi er mere end tilfredse med resultatet, siger ejerne! 

Larssons har valgt at lade Boxon lagerføre en del af emballagerne, for eksempel chipsbakken og chipskassen, så de kan spare på den ret begrænsede lagerplads.

Man har også fået trykt Larssons logo på kartoffelkassen, som det ses på billedet, et ikke helt let projekt. Logoet er i flerfarvetryk af ekstra høj kvalitet for at kunne klare håndteringen af kartoflerne.

Eejerne er mere end tilfredse med resultatet og afslutte:

quote_37x26.png Det skal føles rigtigt, og vi er meget nøje med, hvem vi vælger at samarbejde med. Måske opleves vi som pertentlige, men vi står for det, vi gør, og vi vil have, at det skal være ægte hele vejen.

Alt spild fra chipsfabrikken anvendes som foder til gårdens husdyr og indgår i et veludviklet kredsløb.

 

Kontakt os
Læs flere kundecases
loading symbol