light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Alfa Laval

Alfa Lavals kerneforretning hviler på tre nøgleteknologier: varmeoverførsel, separation og håndtering af væskestrømme. En løbende produktudvikling er afgørende for at styrke konkurrenceevnen. Alfa Lavals produkter sælges i cirka 100 lande. De leveres fra 20 store produktionsenheder (12 i Europa, seks i Asien og to i USA) og 70 servicecentre.

Alfa-laval-250.jpg

Kundens udfordring

Med de mange enheder i Alfa Laval-koncernen har det været en udfordring at skabe og fastholde ensartethed i emballagesortimentet.

quote_37x26.png Tidligere håndterede de enkelte enheder både deres egne bestillinger og designet af emballagematerialet, siger Claus Møller, global indkøbschef hos Alfa Laval.

På den måde er brandet ikke blevet fremhævet tilstrækkeligt.

Boxons løsning

Boxon gennemfører løbende behovsanalyser for det eksisterende emballagemateriale. De prioriterede områder er transportsikkerhed til minimering af skader og reklamationer samt et fuldt dækkende sortiment af rustbeskyttelse.

Løsningerne skal være baseret på en fælles konstruktion og brandprofil, som kan anvendes i de forskellige markeder.

Alfa Laval har konsolideret emballagesortimentet og etableret en global struktur for at effektivisere flowet af emballagematerialer, samtidig med at brandet styrkes af det ensartede design.

 

Tom række
Tom række
loading symbol