light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Om os

Vårdväskan

30% mindre materiale med FSC-certificeret bølgepapkasse

Vårdväskan er leverandør af sundhedsprodukter, der stræber efter at forbedre bæredygtigheden og effektivisere deres emballageprocesser.

Vardvaskan_litenLogo.jpg

I deres søgen efter en løsning der stemte overens med deres miljømål, kontaktede de Boxon. Ved implementeringen af Boxons FSC-certificerede bølgepapkasser reducerede de materialeanvendelsen med 30%, hvilket førte til en betydelig årlig reduktion i både emballage og miljøpåvirkning.

E-handelskasse med logo
Linje
E-handelsposer Vårdväskan

Reducerer deres CO2 med 95% genanvendt materiale

Vårdväskan skiftede også deres e-handelsposer, som hovedsageligt var lavet af nyt materiale, ud med poser lavet af 95 % genanvendt materiale. Denne overgang bidrog ikke kun til en markant reduktion i forbruget af ny plast, men også til en betydelig reduktion i CO2-udledningen.

Udover de miljømæssige fordele førte den nye emballage til forbedret operationel effektivitet og sparede værdifuld arbejdstid årligt. Vårdväskan kan nu stolt fremvise deres engagement i bæredygtighed gennem emballager, der er i overensstemmelse med virksomhedens etiske retningslinjer.

Linje

Smart emballageløsning og fornyet design

En anden udfordring var at overbevise Vårdväskan om at opgive deres tidligere farverige kasser til fordel for et mere tilbageholdt design. Vårdväskan understregede deres krav om en kasse, der var let at pakke og som havde en fordelagtig pris. Projektet resulterede til sidst i en succesfuld løsning, som begge parter er tilfredse med og som de gerne fortæller om.

quote_37x26.png Vi er virkelig tilfredse med vores nye emballageløsning og den nye branding på vores emballage. Boxon har været meget hjælpsomme gennem hele processen og har bidraget med deres ekspertise til at finde den bedste løsning for vores behov," siger Sebastian Gustafsson, markedsansvarlig hos Vårdväskan.

e-handelskasser forskellige designs Vårdväskan

quote_37x26.png Samarbejdet med Vårdväskan er udviklende og fokuseret på løsninger. Vi arbejder tæt sammen for at optimere emballagen til deres virksomhed," tilføjer Jasmin Rönn, Account Manager hos Boxon.

Kontakt os
Linje
Tom række
loading symbol