light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

Bulkhåndtering

Innovativt, unikt og af høj kvalitet: Hver produkt- og transportkæde kræver sin egen håndtering. Fødevarer, lægemidler og farligt gods: bulkhåndteringens univers er lige så individuelt som de produkter, emballagerne fyldes med.  

Verdensomspændende produktionsanlæg 

For at garantere, at hver enkelt storsæk opfylder dine krav til kvalitet og ydeevne, arbejder vi på alle vores produktionsanlæg i Europa og Asien med topmoderne teknologier og strenge kvalitetskrav. På vores verdensomspændende produktionsanlæg respekterer vi omhyggeligt vores etiske værdier. 

Linje

Fra levnedsmidler over lægemidler til farligt gods: Big Baggens verden er lige så individuel som de produkter, som skal fyldes i.

Big Bags eller FIBC (=Flexible Intermediate Bulk Container) er beholdere til massegods, der finder anvendelse på tværs af brancher. De fremstilles af polypropylen og er 100 % egnede til genvinding. Big Bags bruges overalt, hvor store produktmængder skal påfyldes, oplagres og transporteres. Listen over anvendelsesmuligheder er derfor lang, for i deres forskellige udførelser er Big Bags egnede til talrige materialer. 

Som basismodel kan Standard Big Band leveres til de mest forskellige produkter som sten, sand, piller og mange andre. Big Bags kan fyldes med 25 til 3000 kg og fås i genanvendeligt PP-stof. Ud over Standard Big Baggen er der specialiserede FIBC, der opfylder de specifikke krav for dine produkter:

  • Til levnedsmidler og skrøbeligt gods tilbyder vi dig Big Bags fra renrumsproduktion, der er testet i henhold til lovbestemte krav og udtrykkeligt tilladt til levnedsmidler.

  • Farligt gods bliver transporteret i specielle UN Bags. Big Bags til farligt gods opfylder alle forskrifter fra FN vedr. fremstilling, egenskaber, mærkning, testmetode, godkendelse og anvendelse.   

  • I eksplosive atmosfærer anvendes Big Bags, der er udviklet specielt til beskyttelse af personale og produkt mod statisk udladning. Der er forskellige slags antistatiske Big Bags (type B, C og D), hvis anvendelse afhænger specifikt af brugen og det påfyldte produkt.

  • Store besparelser på op til 30 % i logistikken kan opnås takket være formstabile Big Bags , der udmærker sig ved at være meget egnede til at stable og derfor sikrer en pladsbesparende oplagring.

  • Afhængigt af håndteringsystem og ophængning kan Big Bags med 1 eller 2 løftestropper være det mest praktiske valg. For produkter som gødning, cement eller gips er det den ideale emballage.

  • Til den korrekte nedbrydning af asbest og mineraluld findes der specielle Asbest Big Bags eller Plattenbags, af hensyn til personalets sikkerhed. De er forsynet med tilsvarende mærkning og kan lukkes sikkert.

  • Ekstra produktbeskyttelse sikres ved indersække, såkaldte Big Bag Liner, der fastgøres inde i Big Bag'en.

  • R-PET Storsæk - genbrugte PET-flasker fra Indonesien omdannes til Big Bags.

Konstruktionen af Big Bags retter sig efter brugen og derved specielt mod indholdet. Til dette findes der mange forskellige kombinerbare konstruktionstyper. Den krævede ophængning retter sig først og fremmest efter lasten, som skal transporteres i Big Bags, og efter dit håndteringsystem. Lofts- og gulvkonstruktion bliver ligeledes tilpasset til effektiv påfyldning og tømning af dit produkt og til dit system.

Selvfølgelig står vi altid klar med rådgivning ved montering af dine Big Bags.

Linje
loading symbol