light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Arvid Nilsson

Arvid Nilsson reducerede sit plastforbrug på sine blistere med 83 %, da de blev ændret.

Arvid Nilsson startede sin virksomhed i 1918 og er en nordisk partner, der distribuerer produkter af høj kvalitet inden for fastgørelse. I over 100 år har de tilbudt innovative løsninger inden for fastgørelseselementer, der skaber værdi for deres kunder.

Samarbejdet

Arvid Nilsson valgte at samarbejde med os allerede i 2007, eftersom vi kunne tilbyde de løsninger inden for det helhedskoncept de havde brug for. I det koncept vi har til dem, indgår bl.a. blister, ryttere og lagerføring. Lagerføring hjælper dem med at forkorte deres leveringstider.

Fokus på bæredygtighed

Siden 2009 har Arvid Nilsson bestilt bagkortene til sine blistere hos os. For 3 år siden ønskede de at finde en løsning til at reducere deres brug af plastik, for at gøre produktet mere bæredygtigt. Det var meget vigtigt for dem at bevare de oplysninger der var på bagkortene og udvikle et produkt, der kunne forsegles og genforsegles. 

Boxon udviklede en løsning sammen med kunden, hvor de nye blistere der blev fremstillet, for det meste var fremstillet af papir. Disse blistere opfyldte også de andre krav, som kunden havde.

Ved hjælp af denne løsning blev plastforbruget på deres blistere reduceret med 83 %.

quote_37x26.png Vi har været trofaste kunder hos Boxon i lang tid. Det skyldes, at vi har brug for en leverandør, der kan tilbyde os en helhedsløsning. En fordel er også, at vi kan komme med nye projekter og forespørgsler, og Boxon tilbyder os flere forskellige løsninger. " siger Michael Petersson, SCM hos Arvid Nilsson.

quote_37x26.png Vi har et godt og tæt samarbejde med Arvid Nilsson, hvilket gør, at vi sammen sikrer at vi når deres mål. Ved hjælp af lagerføring kan vi også tilbyde dem korte leveringstider, hvilket hjælper os med at opfylde deres behov for dette," siger Madelene Tinebo, Account Manager hos Boxon.

 

Kontakt os
Læs flere kundecase
Tom række
loading symbol