light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Forstå FSC® og hvorfor det er vigtigt for din virksomhed

FSC-mærkning er almindelig blandt produkter, vi dagligt bruger, såsom møbler, tøj og ikke mindst emballage og pakninger.

FSC-certificering er afgørende for at fremme bæredygtigt skovbrug. Den bekræfter, at skovene bliver håndteret på en måde, der tager hensyn til miljømæssige, sociale og økonomiske bæredygtighedsbehov. Produkter, der bærer FSC-mærket, giver forbrugerne tillid til, at deres køb understøtter skovbevarelse og fremmer bæredygtig udvikling.

Hvad er FSC?

FSC står for Forest Stewardship Council® og er en uafhængig organisation, der arbejder for at fremme ansvarlig skovforvaltning og opretholde balance mellem miljømæssige, sociale og økonomiske aspekter af skovforvaltningen. Organisationen blev grundlagt i Toronto i 1993 og er vokset gennem årene for at blive verdens mest udbredte certificeringssystem. Tusindvis af virksomheder over hele verden bruger i dag FSC-certificeringen.

Tom række
Forskellige FSC certificeringer

Hvilke FSC-mærker findes der?

For at gøre det nemmere for forbrugerne tilbyder FSC forskellige mærkninger, der angiver forskellige aspekter af bæredygtigt skovbrug.

  1. FSC 100%: Produkter, der bærer FSC 100%-mærket, er fremstillet udelukkende af materialer fra FSC-certificerede skove. Dette betyder, at råmaterialet er hentet fra skovbrug, der opfylder strenge krav til miljømæssig, social og økonomisk bæredygtighed i henhold til FSC's standarder.

  2. FSC Mix: Produkter, der bærer FSC Mix-mærket, er fremstillet af en blanding af materialer fra FSC-certificerede skove, genbrugsmaterialer og/eller materialer, der er FSC-kontrollerede. Dette giver forbrugerne mulighed for at vælge produkter, der både fremmer bæredygtigt skovbrug og genanvendelse af ressourcer.

  3. FSC Recycled: Produkter, der har FSC Recycled-mærket, er fremstillet af 100% genbrugsmateriale. Dette mærke viser tydeligt, at produktet bidrager til at reducere behovet for at tage nye ressourcer fra naturen og fremmer en cirkulær økonomi.

Hvorfor skal du vælge FSC-certificerede produkter?

Certificeringen betyder, at produkterne kommer fra skove, der er forvaltet på en måde, der tager hensyn til naturen og samfundet. Ved at vælge FSC-certificerede produkter hjælper du med at reducere skovrydning, sikre gode arbejdsforhold, bevare forskellige dyre- og plantearter samt beskytte oprindelige folks rettigheder.

At vælge at arbejde med og købe FSC-certificerede produkter som virksomhed er mere end bare et bæredygtighedsvalg, det er en investering i virksomhedens omdømme og fremtid. Flere kunder efterspørger bæredygtige alternativer, og at vælge FSC-certificerede produkter viser virksomhedens engagement i miljø og socialt ansvar.

Hvordan arbejder vi hos Boxon med FCS-certificering?

Vi arbejder kontinuerligt med at opdatere vores sortiment med mere bæredygtige alternativer. Vi tilbyder produkter inden for FSC Mix og FSC Recycled-mærkning*. Mærkningen viser, om et produkt stammer fra FSC-certificeret skovbrug, og om det er fremstillet af en blanding af flere råmaterialer eller af genbrugsmateriale. Vi er glade for, at 62% af vores samlede salg kommer fra produkter, der er FSC-certificerede. Vores mål er at nå op på 75% inden udgangen af 2024.

På nuværende tidspunkt er 80% af vores Boxon-kontorer over hele verden FSC-certificerede. Vi arbejder hen imod, at alle kontorer bliver det inden længe.

En stor del (69% i øjeblikket) af vores forhandlere af fiberbaserede produkter er også FSC-certificerede.

*Boxon Licens kode FSC-C176813

FSC certificeret emballage
Tom række

Konklusion

I sidste ende er valget af FSC-certificerede produkter en win-win-situation for virksomheder, kunder og miljøet. Ved at investere i bæredygtige alternativer kan virksomheder styrke deres brand og gøre en positiv forskel for planeten.

 

Kontakt os
Vores emballageløsninger
Tom række
loading symbol