Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Købsbetingelser

1. Generelt

Boxon.dk drives af Boxon A/S, CVR-nummer 29207437. Du finder vores kontaktoplysninger her.

Vi tilbyder et bredt standardsortiment af emballager og etiketter online kombineret med muligheden for at genbestille kundeunikke artikler via login.

Vores webshop er rettet mod virksomheder, men det er også muligt at handle som enkeltperson. Vi tilbyder betaling mod faktura eller via kort, men kun via kort for privatpersoner.

2. Personoplysninger

Vi videregiver aldrig kundens navn, e-mailadresse eller anden kundeinformation til tredjepart, medmindre det kræves for at gennemføre leveringen. Når du handler som gæst i webshoppen bliver du spurgt, om du vil acceptere Boxons nyhedsbrev. Vi lægger dig ikke ind i vores e-mailliste, hvis du svarer nej, men det kan være, at du allerede findes i vores udsendelsesliste. Du kan altid afmelde dig fra et nyhedsbrev. Få mere at vide om, hvordan vi håndterer dine oplysninger.

3. Betaling

Boxon samarbejder med Bambora om sikker og effektiv betaling. Du kan vælge mellem faktura- og kortbetaling.

3.1 Fakturabetaling

Hvis du vælger at betale med faktura, har du som standard* 15 dages kredit fra fakturadatoen. Vi foretager en almindelig kreditvurdering, og efter godkendelse gennemføres købet. For at kunne foretage en kreditvurdering, skal vi bruge din virksomheds CVR nummer. Hvis kreditvurderingen ikke godkendes, sættes ordren i bero i systemet, og vi kontakter dig for en dialog.

*Andre betingelser kan være gældende for kundeunikke aftaler.

3.2 Kortbetaling

De godkendte kort er Dankort, VISA og MasterCard, og sammen med Bambora sikrer vi, at dit køb gennemføres trygt og sikkert. Ved betaling med kort kommer du til en SSL-certificeret side, hvor du udfylder dine oplysninger, og betalingen gennemføres.

Bemærk ved kortbetaling forbeholder vi os retten til at efterfakturere miljøafgifter.

3.3 Forsinket betaling

Ved forsinket betaling debiteres 100 kr i rykkergebyr pr. måned fra forfaldsdagen. Kredit afgøres individuelt efter undersøgelse foretaget af vores kreditafdeling.

4. Priser

Vi forbeholder sig ret til at justere priser ud fra den aktuelle markedssituation. Importerede varers pris påvirkes i høj grad af valutakursudviklingen. Vi forbeholder sig ret til at justere priser på disse varer, inkl. erstatningsprodukter, på baggrund af aktuel valutakursudvikling. Leveringsdagens pris er gældende.

For eksisterende kunder kan der gælde særlige aftaler med Boxon.

5. Forbehold

Vi forbeholder os ret til at annullere ordre som skyldes eventuelle fejl i de angivne priser, ophør af salg samt udgåede artikler. Vi forbeholder os ret til at rette eventuelle fejl, og du har ret til at annullere din ordre, hvis du ikke føler dig tilfreds med vores rettelse.

6. Minimumordre

Vores minimumordre er på 500 kr.


Læs også vores leveringsbetingelser.

loading symbol