Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Salgsbetingelser

Boxon.dk drives af Boxon A/S, CVR-nummer 29207437. Du finder vores kontaktoplysninger her.

Boxon tilbyder et bredt standardsortiment af emballager og etiketter online kombineret med muligheden for at genbestille kundeunikke artikler via login.

Vores webshop er rettet mod virksomheder, men det er også muligt at handle som enkeltperson. Vi tilbyder betaling mod faktura eller via kort, men kun via kort for privatpersoner.

Registrering på Boxon.dk

Du kan vælge at gennemføre dit køb efter at være logget ind eller som gæst.

Hvis du opretter en konto på boxon.dk, får du adgang til din ordrehistorik, bestillingslister med gemte produkter, dine adresseoplysninger samt eventuelle kundeunikke artikler og vilkår.

Eksisterende kunder

Hvis du tidligere har logget på Mine sider eller BoxonDirect.dk, eller handlet hos Boxon via andre kanaler (telefon, mail m.m.), kan du aktivere din onlinekonto. Indtaste den e-mailadresse, som du tidligere har brugt, og aktivere din konto. Derefter vil du kunne se dine oplysninger og din bestillingshistorik.

Nye kunder

Den e-mailadresse, som du bruger, bliver registreret i vores system. Det betyder, at hvis du handler som gæst flere gange med samme e-mailadresse og derefter vælger at oprette en konto med den samme e-mailadresse, vil du også kunne se dine "gæstekøb".

Personoplysninger

Vi videregiver aldrig kundens navn, e-mailadresse eller anden kundeinformation til tredjepart, medmindre det kræves for at gennemføre leveringen. Når du opretter en ny konto eller handler som gæst i webshoppen, bliver du spurgt, om du vil acceptere Boxons nyhedsbrev. Vi lægger dig ikke ind i vores e-mailliste, hvis du svarer nej, men det kan være, at du allerede findes i vores udsendelsesliste. Du kan altid afmelde dig fra et nyhedsbrev. Få mere at vide om, hvordan vi håndterer dine oplysninger.

Betaling

Boxon samarbejder med Bambora om sikker og effektiv betaling. Du kan vælge mellem faktura- og kortbetaling.

Fakturabetaling

Hvis du vælger at betale med faktura, har du som standard* 15 dages kredit fra fakturadatoen. Vi foretager en almindelig kreditvurdering, og efter godkendelse gennemføres købet. For at kunne foretage en kreditvurdering, skal vi bruge din virksomheds CVR nummer.

*Andre betingelser kan være gældende for kundeunikke aftaler.

Hvis kreditvurderingen ikke godkendes, sættes ordren i bero i systemet, og vi kontakter dig for en dialog.

Kortbetaling

De godkendte kort er Dankort, VISA og MasterCard, og sammen med Bambora sikrer vi, at dit køb gennemføres trygt og sikkert. Ved betaling med kort kommer du til en SSL-certificeret side, hvor du udfylder dine oplysninger, og betalingen gennemføres.

Bemærk ved kortbetaling forbeholder vi os retten til at efterfakturere miljøafgifter.

Forsinket betaling

Ved forsinket betaling debiteres 100 kr i rykkergebyr pr. måned fra forfaldsdagen. Kredit afgøres individuelt efter undersøgelse foretaget af vores kreditafdeling.

Priser

Boxon forbeholder sig ret til at justere priser ud fra den aktuelle markedssituation. Importerede varers pris påvirkes i høj grad af valutakursudviklingen. Boxon forbeholder sig ret til at justere priser på disse varer, inkl. erstatningsprodukter, på baggrund af aktuel valutakursudvikling. Leveringsdagens pris er gældende.

For eksisterende kunder kan der gælde særlige aftaler med Boxon.

Forbehold

Vi forbeholder os ret til at annullere ordre som skyldes eventuelle fejl i de angivne priser, ophør af salg samt udgåede artikler. Vi forbeholder os ret til at rette eventuelle fejl, og du har ret til at annullere din ordre, hvis du ikke føler dig tilfreds med vores rettelse.

Minimumordre

Vores minimumordre er på 500 kr.


Læs også vores levering- og fragtvilkår

loading symbol