light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Købs- og leveringsbetingelser

1. Generelt

Boxon.dk drives af Boxon A/S, CVR-nummer 29207437. Du finder vores kontaktoplysninger her.

2. Betaling og priser

Vi samarbejder med Svea Webpay for at sikre en sikker og effektiv betaling. Vi tilbyder faktura- eller kreditkortbetaling som betalingsmetoder.

Fakturabetaling

Hvis du vælger at betale med faktura, har du som standard* 15 dages kreditperiode fra fakturadatoen. Vi udfører en almindelig kreditvurdering, og efter godkendelse gennemføres købet. For at kunne udføre en kreditvurdering kræves det, at du angiver jeres CVR-nummer. Hvis kreditvurderingen ikke godkendes, er det ikke muligt at gennemføre købet med faktura. Ved betaling efter forfaldsdagen beregnes morarenter i overensstemmelse med dansk lovgivning med gældende rente og rykkergebyr. Endvidere tillægges gebyr pr. faktura. Eventuelle inddrivelsesomkostninger opkræves separat.

*Andre betingelser kan være gældende for kundeunikke aftaler.

Kortbetaling

Vi accepterer VISA, Dankort og Mastercard som betalingsmetode for kreditkort, og sammen med Svea Webpay og Worldline sikrer vi, at dit køb gennemføres sikkert og trygt. Ved betaling med kort sendes du til en SSL-certificeret side, hvor du angiver jeres oplysninger, og betalingen gennemføres. Betalingen med dit betalingskort sker øjeblikkeligt.

Bemærk, at vi ved kortbetaling forbeholder os retten til at efterfakturere paller og eventuelle gebyrer for miljøafgifter og punktafgifter.

Priser

Alle priser er angivet i danske kroner eksklusiv moms. Ved kassen tillægges eventuelle gebyrer såsom moms, fragt, punktafgift og miljøafgifter. Vi forbeholder os retten til at justere priserne i henhold til den aktuelle markedssituation, ændringer i f.eks. råvarepriser, valutakursudvikling og transport kan påvirke dette. Prisen på leveringsdagen er gældende.

Specifikke aftaler kan gælde for eksisterende kunder.

Småordrer

For ordrer med en ordreværdi under 500 kr tillægges der en småordregebyr på 200 kr.

3. Fragt

Vi leverer jeres produkter fragtfrit til den angivne gadeadresse (i stueetagen) i Danmark ved en ordreværdi over 2000 kr*, ellers pålægges der et fragtgebyr på 300 kr. Medmindre andet er aftalt, skal levering af dine produkter ske DAP til enhver tid gældende Incoterms. Ved levering uden for Danmark kan vi hjælpe jer med dette, og fragten betales da af jer.

Hvis du af en eller anden grund ikke kan modtage din forsendelse på den angivne leveringsdag, pålægges der et gebyr for dobbelt levering.

*For eksisterende kunder kan der forekomme afvigende vilkår.

4. Levering

Ved bestilling mandag til fredag før kl. 13:00 leveres varerne normalt inden for 1-3 arbejdsdage, medmindre andet er angivet. For eksisterende kunder kan der gælde specifikke vilkår, f.eks. faste leveringsdage eller afvigende stoppested. Leveret antal kan variere inden for -/+10% tolerance.

Bemærk, at der gælder længere leveringstider for specialdesignede produkter.

Palle under gods

Vi forbeholder os retten til at efter fakturere for paller, hvis der ikke er byttet ved levering.

Restordre

Vi stræber altid efter at opretholde høj tilgængelighed på vores lager. Vi informerer altid om tilgængelighed og leveringstid i din ordrebekræftelse. Dog kan det ske, at varer bliver udsolgt, eller at vi ikke kan levere hele ordren til den ønskede tid. For at skåne miljøet vil vi gerne have, at I bestiller artiklen ved næste ordremulighed, eller alternativt vil vi sørge for, at den leveres så snart den er tilgængelig igen.

Fejlpluk og beskadigede produkter

Vi gør alt for at undgå og minimere fejlpluk og transportskader, men vi beder jer alligevel om at foretage en modtagelseskontrol ved levering. Meddel chaufføren direkte på stedet i tilfælde af skade eller manglende produkter, og tag derefter kontakt med os for at rette fejlen. Det giver os mulighed for at rette op på det skete uden forsinkelse.

5. Returnering og reklamation

Fejlbestilt vare

Ved fejlbestilling har du ret til at returnere den til os inden for 10 dage efter modtagelsen, undtagen for specialfremstillede varer. Alle varer skal være i god stand og i original emballage. Der pålægges en omkostning på 500 kr for håndtering af returforsendelsen samt en reduktion på 30% af ordreværdien for fejlbestilte varer, og du skal selv betale for eventuel returforsendelse. Kontakt os inden din returforsendelse, så hjælper vi dig.

Reklamation

Hvis du ønsker at reklamere over et produkt, skal du kontakte os inden for 10 dage efter modtagelsen. Derefter aftaler vi, hvornår vi kan afhente forsendelsen. Når reklamationen er godkendt, krediteres beløbet normalt inden for to uger.

6. Specialfremstillede varer

Specialtillæg for kundefremstillede produkter (ikke Boxon standardproduktion): 125 DKK pr. artikel og ordre. Vi forpligter os til at arkivere værktøjer og klicheer i max 18 måneder efter den seneste levering af produktet.

7. Reservation

Vi forbeholder os retten til at korrigere eventuelle prisfejl, udsolgte varer og udgåede artikler.

 

Læs vores generelle vilkår her.

Seneste opdatering: 2023-12-14

loading symbol