light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Automobil branchen

Boxon har stor erfaring indenfor bilindustrien. Vores team i Europa og Asien samarbejder effektivt på tværs af landegrænser og leverer både kommunikation og løsninger til bilindustrien.

Vi tilbyder omkostningseffektive og miljøvenlige emballageløsninger til bilindustrien. Med omhyggelige analyser af forsyningskæden kombineret med et tæt samarbejde med vores kunder kan vi udvikle kundetilpassede produkter og løsninger. Med muligheden for at kombinere materialer kan vi skabe løsninger, som er effektive at anvende, også når produkter skal sendes til udlandet. Boxon kan optimere både til container- og lastbiltransport.

 

Linje
Emballage til Volvo

Volvo Cars

Boxon Tech, et forretningsområde inden for Boxon-koncernen med fokus på unikke emballageløsninger til førende bilproducenter i Europa, har drevet dette projekt sammen med Volvo Cars.

Cirka 2 år før produktionsstart af et nyt motorprogram starter udviklingen af emballagekonceptet.

 

 
Læs mere
Linje

Boxon Tech

Boxon Tech, som er en del af Boxon Group, henvender sig først og fremmest til bilindustrien og tilbyder omkostningseffektive emballageløsninger. 

Løsningen består i alt væsentligt af to dele: effektive, produkttilpassede emballager og et samlet ansvar over for kunderne gennem et genvindingssystem. Bakkerne fremstilles i et rent produktionsmiljø og pladsen kan genbruges gennem et veludviklet genvindingssystem.

 

Læs mere om Boxon Tech
Frame Tray Boxon Tech
Linje
Tom række
loading symbol