light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Vi tilbyder
Kundecase
Bæredygtighed
Service & Support
Om os

Globalt Etiketsystem - Tracy

Globalt etiketsystem – Tracy

Tracy er en cloud-baseret tjeneste til udskrift og håndtering af etiketter. Tjenesten er velegnet til alle virksomheder, som ønsker total kontrol over deres etiketter og disses informationer.

quote_37x26.png  Tracy er globalt, og det giver vores kunder fuld kontrol, uanset hvor de selv eller deres producenter befinder sig i verden. 

Produkterne kan spores allerede fra bestilling, og uanset hvor i verden de fremstilles – hele vejen via distributører til slutkunder.

 

Vælg mellem at udskrive selv eller lade os klare arbejdet

  • Med Tracy sikrer I, at de rigtige oplysninger står på den rigtige etiket, at jeres stregkoder altid er lette at aflæse, og at de udskrevne etiketter ser ens ud, uanset hvor i verden de kommer fra.
  • Med Tracy kan I overlade håndteringen af jeres etiketter og udfordringerne helt til Boxon. Vi sikrer, at den rigtige etiket leveres til den rigtige modtager på det rigtige tidspunkt uanset verdensdel.
  • Med Tracys platform har man også mulighed for selv at udskrive etiketter direkte hos producenten, når ledetiderne er korte. 
Linje
PreviewImage

Fordele ved Tracy

  • Sparer tid, reducerer omkostningerne og øger sikkerheden
  • Fuldstændig sporbarhed fra produktion og hele vejen via distributører til slutkunde
  • Produkterne forsynes med korrekt etiket, som styrker og sikrer varemærket
  • Alle data kan opdateres hurtigt og nemt, inden opstart af trykning
  • Korrekt og sikker logistikmærkning i flere niveauer – fra produktmærkning, inderemballage, yderemballage, paller og transportenheder.
  • Hurtige og sikre indkommende leverancer kræver ingen ommærkning

 

Tom række
Linje

Boxon Label Cloud

Lad os hjælpe jer med drift, vedligeholdelse og sikkerhed, så I kan koncentrere jer om det, I er bedst til! Uanset om I producerer til andre, distribuerer varer eller sælger jeres egne produkter, så kan vi håndtere behovet for mærkning og sporbarhed.

Boxon Label Cloud er en cloud-løsning, hvor brugerne kan udskrive, uanset hvor i verden de befinder sig. Med denne tjeneste kan virksomheder, der har afdelinger flere steder eller har underleverandører andre steder, nemt benytte samme system til udskrift. Dermed sikrer man, at alle brugere har adgang til samme layout, så etiketdesignet altid er det samme, uanset hvor i verden etiketten udskrives.

Hvis etiketterne også bestilles hos Boxon, sikrer vi, at alle etiketter opretholder i samme kvalitet, farve og indhold, uanset hvor de bliver trykt. Boxon Label Cloud har en meget kort og smidig startprocedure for nye brugere.

 

 

Linje
Tom række
loading symbol