, Integritetspolitik - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Integritetspolitik

Boxon Group AB, org. nr. 556166-5000, samt tilhørende datterselskaber behandler og beskytter personoplysninger med største omhu og opmærksomhed. Vi behandler personoplysninger i overensstemmelse med Databeskyttelsesforordningen General Data Protection Regulation (GDPR). 

I denne integritetspolitik beskriver vi, hvilke personoplysninger vi indsamler, såvel som hvordan og hvorfor vi gør dette, når du besøger vores hjemmesider og/eller foretager et køb eller anvender vores tjenester. Vores politik beskriver også, hvordan vi anvender og offentliggør dine personoplysninger. 

1. Hvad er personoplysninger, og hvad er behandling af personoplysninger? 

En personoplysning er enhver form for information, som direkte eller indirekte kan knyttes til en person. Eksempler på personoplysninger er: navn, adresse, IP-nummer, hvis det kan knyttes til en fysisk person. 

2. Derfor bruger vi personoplysninger 

  • For at levere de produkter og tjenester, du har anmodet om 
  • For at udvikle og forbedre vores produkter og tjenester til både eksisterende og nye kunder 
  • Til at udsende nyhedsbreve og besvare meddelelser, du har sendt til os 
  • For at markedsføre os selv, vores produkter og tjenester til eksisterende og nye kunder gennem f.eks. kampagner og invitationer, som kan være af interesse for dig 
  • For at opfylde lovkrav 

3. Sådan indsamler vi personoplysninger 

Vi håndterer alle oplysninger med integritet og videregiver dem aldrig til tredjepart, medmindre der foreligger en legitim grund. En sådan grund kan være, at det er nødvendigt for at opfylde kundens ordre eller leverance. Afhængigt af, hvilken kanal du brugte til at komme i kontakt med Boxon, kan vi have indsamlet forskellige personoplysninger. Ud over de oplysninger, som du selv har afgivet, kan vi have indsamlet din IP-adresse, tilhørsforhold til virksomhed og eventuel interesse for vores tilbud. 

3.1 Personoplysninger, som du frivilligt giver os 

Når du køber vores produkter og/eller tjenester, rådfører dig med vores kundeservice, sender en e-mail, integrerer vores tjenester med et andet websted eller en anden tjeneste eller kommunikerer med os på anden måde, giver du os oplysninger, som indeholder personoplysninger, som vi indsamler. 

Disse oplysninger kan indeholde: 

  • Navn 
  • Adresse 
  • Telefonnummer 
  • Personlige oplysninger 
  • Generelle oplysninger om din organisation og stilling 
  • Brugerdata 
  • Betalingsoplysninger 
  • IP-nummer 
  • Oplysninger om dine interesser i erhvervslivet 

Ved at videregive disse oplysninger til os accepterer du, at vi kan indsamle, anvende og opbevare disse oplysninger til det pågældende formål. Det er altid frivilligt at give os yderligere oplysninger om dig selv, og vi respekterer din beslutning om ikke at give os sådanne oplysninger. 

3.2 Personoplysninger, som vi indsamler om dig 

Hvis du er kunde hos os, når du køber vores produkter og/eller tjenester, hvis du tilmelder dig et af vores nyhedsbreve, arrangementer eller andre tjenester eller besøger vores hjemmesider, indsamler vi oplysninger, som indeholder personoplysninger fra dig, når du interagerer med os. Dette gælder både, når du kontakter os via telefon eller e-mail, og når du møder os personligt. 

Afhængigt af, hvordan du interagerer med os, kan disse oplysninger indeholde: 

  • IP-adresse 
  • Styresystem 
  • Browser-ID 
  • Browser-aktivitet 
  • Andre oplysninger vedrørende dit besøg på vores websteder 

Vi indsamler disse oplysninger som en del af vores logfiler, men også ved hjælp af cookies og anden sporingsteknologi. Oplysninger om, hvordan vi gemmer og anvender cookies, er beskrevet i vores cookie-politik

3.3 Personoplysninger, som vi indsamler fra andre kilder 

Vi kan få oplysninger om dig ved at søge på internettet eller bruge andre tredjepartsværktøjer. 

Dette kan f.eks. være oplysninger om: 

  • Styresystem 
  • Browser-ID 
  • Demografi 
  • IP-adresse 
  • Sted 
  • Organisation 
  • Webhistorik 

4. Hvordan kan oplysningerne deles? 

Vi tager din ret til integritet meget seriøst og vil ikke sælge, handle med eller udleje dine personoplysninger til tredjepart, medmindre du giver os udtrykkelig tilladelse til at gøre det. Vi kan dog dele personlige oplysninger med vores betroede underleverandører for at kunne tilbyde dig vores tjenester. Vi kan også bruge din profil/dine interesser til at finde lignende profiler. 

5. Hvor længe opbevarer vi dine personoplysninger? 

Dine personoplysninger vil kun blive opbevaret, så længe der er behov for at opbevare oplysningerne for at opfylde de formål, som oplysningerne blev indsamlet til i overensstemmelse med denne integritetspolitik. 

Personoplysninger slettes, hvis: 

  • Formålet med indsamlingen og brugen af personoplysninger er opnået
  • Du trækker dit samtykke (hvis relevant) til indsamling af personoplysninger tilbage ved at kontakte os

6. Beskyttelse af dine personoplysninger 

Du skal altid kunne føle dig tryg, når du afgiver dine personoplysninger til os. Vi har anvendt passende tekniske og organisatoriske sikkerhedsforanstaltninger til at beskytte dine personoplysninger mod uautoriseret adgang, ændring, sletning og anden ulovlig behandling. De foranstaltninger, der træffes, svarer til risikoen. Disse handlinger omfatter f.eks. nye regler for kodeord, firewalls, automatiske timeouts osv. 

7. Dine rettigheder 

Ifølge GDPR har du en række rettigheder. Din integritet er meget vigtig for os, og vi bestræber os altid på at beskytte dine personoplysninger på den bedst mulige måde. Hvis vi alligevel efter din mening skulle mislykkes med denne ambition, har du ret til at indgive en klage til databeskyttelsesorganet i dit land eller en anden myndighed, som kan fastlægges i fremtiden. 

  • Du har ret til at få indsigt i, hvilke personoplysninger vi behandler til visning. 
  • Du har ret til at opdatere, korrigere og/eller supplere dine personoplysninger. Du kan også gøre indsigelse mod behandlingen, og en sådan anmodning skal sendes skriftligt til Boxon. 
  • Du har ret til under visse omstændigheder at få dine personoplysninger slettet, hvis sådanne personoplysninger ikke længere er nødvendige for at opfylde det formål, som de blev indsamlet til. 
  • Hvis du mener, at vi foretager ulovlig eller forkert behandling af dine personoplysninger, kan du anmode om begrænsning af vores behandling af dine personoplysninger. 

Hvis du ønsker at udøve nogle af ovennævnte rettigheder, eller hvis du har spørgsmål vedrørende de personoplysninger, som findes hos os eller denne integritetspolitik, er du velkommen til at kontakte os. 

8. Lovmæssig forpligtelse 

Boxon kan behandle dine personoplysninger med henblik på at opfylde sikkerhedsstandarder og andre gældende lovmæssige krav, baseret på et retsgrundlag om, at dette er nødvendigt for at opfylde en retslig forpligtelse, som Boxon er underlagt. 

8.1 Gennemførelse af kontrakt 

Vi registrerer, hvilke organisationer der anvender vores produkter og tjenester, sammen med deres relevante kontaktpersoner. Vi behandler personoplysningerne for disse kontaktpersoner for at opfylde vores kontraktmæssige forpligtelser. 

8.2 Legitim interesse 

Retsgrundlaget for behandling af personoplysninger, for eksempel tekniske oplysninger, når du besøger de websteder, der er angivet i afsnit 1.1 ovenfor, er at behandlingen er nødvendig for Boxons legitime interesse. Boxons legitime interesse kan også udgøre det juridiske grundlag for bearbejdning i situationer, hvor du giver os dine kontaktoplysninger eller på anden måde har udtrykt interesse for vores produkter eller tjenester. 

8.3 Samtykke 

Boxons behandling af dine personoplysninger er i visse tilfælde baseret på dit samtykke, hvor du giver os dit navn, e-mailadresse, virksomhed og interesse ved at tilmelde dig vores nyhedsbrev eller vores abonnementstjeneste på vores websteder eller i tilfælde, hvor du frivilligt giver os yderligere oplysninger om dig selv. Du kan til enhver tid trække dit samtykke til sådan behandling tilbage enten ved at klikke på linket for at framelde dig i bunden af vores nyhedsbrev eller ved at kontakte os. 

9. Ændringer i integritetspolitikken 

Vi kan til enhver tid ændre indholdet af denne privatlivspolitik. Den seneste version er angivet med versionsnummeret og datoen nederst i denne politik til beskyttelse af personlige oplysninger. Alle opdateringer og ændringer træder i kraft omgående. Vi offentliggør en revideret version af politikken om beskyttelse af personlige oplysninger på vores websteder, når en ny ændring er foretaget. 

10. Kontaktinformation 

Boxon er den dataansvarlige for behandling af dine personoplysninger i overensstemmelse med gældende databeskyttelseslovgivning. Hvis du har spørgsmål, bemærkninger og/eller klager vedrørende behandlingen af dine personoplysninger eller spørgsmål vedrørende integritet, eller hvis du vil opdatere, slette eller ændre dine personoplysninger, kan du kontakte os på: 

Boxon Pak AB 
Att.: GDPR 
Box 13077 
250 13 Helsingborg 
Sweden 
ordre@boxon.com

Anvendelsesdato: 25. maj 2018 
Seneste opdatering: 31. august 2021