light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Industri

Takket være vores lange erfaring med fremstillingsindustrien ved vi, at udfordringerne er komplicerede, og at de er særlige for hver enkelt industrisektor. Værdikæden for industrielt udstyr bliver stadigt mere global og er kendetegnet ved en kompliceret logistik, der påvirker både emballagen og mærkningen.

Sammen med truslen om piratkopierede produkter, der fører til mistet omsætning, øgede krav til bæredygtighed, digitalisering af forretningsprocesserne og automatisering af lagerfunktionerne betyder det, at de fleste industrivirksomheder har brug for nye strategier og investerer i innovation inden for produktudvikling, nye forretningsmodeller, branding og bæredygtighed. Det er her, Boxon kommer ind i billedet.

Forfalskninger er et stigende problem

De stigende problemer med forfalskede komponenter og produkter samt manipulation og genopfyldning af originalprodukter forringer for eksempel tilliden til OEM-fremstillede produkter og de bagvedliggende varemærker. Derfor tilbyder vi en række intelligente emballagekoncepter, der er udviklet til at øge værdien for dig og dine kunder.

Emballagekoncept med komplette produktløsninger

Vores emballagekoncept indeholder komplette produktløsninger, også med særligt design og specialkonstruktion, som blandt andet kan sikre dig kapacitet i pakningen og logistikken. Vi tilbyder forskellige etiketter og mærkningsløsninger, som gør det muligt for dig at levere effektive ægthedsbeviser og beskytte mod manipulation. Desuden kan de bruges til sporbarhed og reducere kompleksiteten i leveringskæden.

Emballageflowet kan effektiviseres med en kundeunik ordreplatform, lagerføring til "just-in-time"-leverancer, global levering med lokal produktion og en række tilpassede automatiseringsløsninger, der gør hverdagen lettere for dig.

Bulkhåndtering

Med over 30 års erfaring og en stor, international kundebase har vi udviklet professionel bulkhåndtering for mange kunder i industrisektoren. Som europæisk markedsleder skaber vi hver dag nye, innovative emballageløsninger, der er skræddersyet individuelt efter vores kunders behov.

Med stor knowhow, professionalisme, erfaring og global produktion bliver vi en pålidelig partner for din transportkæde inden for bulkhåndtering. Store, tunge mængder, som skal transporteres trygt, sikkert og bæredygtigt i henhold til love og regler, der stiller enormt høje krav til kvaliteten ned til den mindste detalje. Det er, hvad bulkhåndtering drejer sig om.

Tom række

Kundecase indenfor Industri

Trykt emballage til Alfa Laval

Alfa Laval

Med de mange enheder i Alfa Laval-koncernen har det været en udfordring at skabe og fastholde ensartethed.

Læs mere
Kundecase Mediq

Mediq

Mediq ville få en enklere bestillingsmåde samt faste leveringsdage, så de kunne styre leveringen af emballagematerialet.

Læs mere
Dugges bryggeri liggende dåser

Dugges bryggeri

Trepartssamarbejdet løste Dugges behov for fleksibilitet og hurtige leveringstider.

Læs mere
Tom række
loading symbol