Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Mediq – et samarbejde at værne om

Mediqs lange og interessante historie begynder i 1899 i Holland, hvor nogle apotekere gik sammen og startede et indkøbskooperativ. Hovedformålet var at beskytte offentligheden mod ulovligt salg af lægemidler. Efter ca. 100 år begyndte man at erhverve apoteker, og indtil 2000 havde man ekspanderet til yderligere lande og indenfor forskellige nicher.

mediq-logo.jpg

I dag er Mediq en ledende leverandør af sygeplejemateriale og medicinske produkter indenfor sundheds- og sygepleje i 14 lande og med ca. 4.000 ansatte. Hovedkontoret ligger stadig i Holland, nærmere bestemt i Utrecht.

Kundens behov

Mediq forsyner det skandinaviske marked med sundheds- og sygeplejeprodukter fra sine 5 afdelinger, 3 i Sverige og en i henholdsvis Danmark og Norge.

Da Mediq forespurgte om et tilbud på bølgepap, ønskede man at finde en fælles partner til det skandinaviske marked.  I 2015 indgik Boxon og Mediq en aftale efter gennemførte forhandlinger.

Boxons løsning

Ved at minimere antallet af eksisterende emballageleverandører opnåede man et mere omkostningseffektivt flow. Leverandøroptimering har mange fordele som forbedret kvalitetssikring, større besparelser og reduceret ressourcebehov.

Ved at samle indkøbene hos Boxon kunne Mediq også få en enklere bestillingsmåde samt faste leveringsdage, så de kunne styre leveringen af emballagematerialet. Mediq afgiver deres bestillinger direkte på boxon.se, og Boxon leverer i henhold til et bestemt, tidsstyret skema.

Jimmy Björk, aftaleansvarlig for Boxon og Patrik Vilhjalmsson for Mediq er tilfredse med samarbejdet og ser frem til næste trin.

quote_37x26.png  Vi er meget tilfredse med samarbejdet med Boxon, siger Patrik Vilhjalmsson for Mediq.

Klik og læs mere om samarbejdet.

Læs mere

Kontakt Boxon Service

For alle reservationer af personale og reservedele, bedes du kontakte os via formular og vi vender tilbage så hurtigt som muligt.

*=obligatoriske felter

Accepterer du nyhedsbrev fra Boxon?*