light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Dugges Bryggeri

Trepartssamarbejdet løste Dugges behov for fleksibilitet og hurtige leveringstider

Tanken om at starte et bryggeri kom allerede i 2002, og dørene blev åbnet i 2005 for Dugges bryggeri i Göteborg. Virksomheden er siden vokset sig større, og i dag tilbyder de flere smagsvarianter af deres drikkevarer, og de har også åbnet en restaurant ved navn Pils.

Madelene Tinebo - Boxon
Linje

Samarbejdet

Vores samarbejde med Dugges startede i 2019, da bryggeriet skulle begynde at producere deres drik på dåse. De havde brug for en ny leverandør der kunne tilbyde dåseetiketter. Vi kunne matche kundens behov, så derfor valgte de os som leverandør.

Linje
Dugges bryggeri liggende dåser

Udfordring

En af udfordringerne for Dugges, var at finde en leverandør der kunne opfylde virksomhedens behov for at arbejde med mange forskellige produkter. Det var også vigtigt at kunne matche behovet for korte leveringstider og hurtige ændringer. 

En leverandør der var fleksibel, og hvor tilliden var til stede, var alfa og omega da de valgte.

quote_37x26.png Boxon er en rigtig god leverandør for os, som vi altid kan stole på. De laver fleksible løsninger med stramme deadlines og tilbyder god service hver gang." siger David Lindén, Head Brewer hos Dugges.

Linje

Løsning

For at kunne opfylde kundens behov for fleksibilitet og korte leverancer har vi og Dugges et unikt trepartssamarbejde. Det betyder, at Dugges designere samarbejder direkte med Thomas i vores Prepress-afdeling når vi laver korrektur. At flere forskellige funktioner arbejder tæt sammen gør, at vi kan tilbyde kunden løsninger ud fra deres behov, hvilket forkorter leveringstiderne.

Ved at tilbyde Dugges den fleksibilitet de ønsker, kan de også forsøge at holde deres materialeforbrug nede, da vi ikke behøver at overproducere.

Dugges bryggeri dåser
Linje

quote_37x26.png Vores samarbejde med Dugges er både lærerigt og sjovt. Med deres behov for specialeffekter på etiketter udfordres vi til at udvikle nye løsninger, hvilket både er udviklende og spændende," siger Madelene Tinebo, Account Manager hos Boxon.

 

 

Kontakt os
Læs flere kundecase
Linje
Tom række
loading symbol