light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Alfdex AB

Kasserejser hjalp Alfdex med at optimere og udvide deres kapacitet.

Med kunder over hele verden tilbyder Alfdex centrifugalseparator til krumtaphuse i store dieselkøretøjer samt dieselmotorer. Siden starten i 2002 har de tilbudt totalløsninger til deres kunder og desuden salg til eftermarkedet.

Kundecase med Alfdex - kunder og sælgere.
PreviewImage

Behovet for en kasserejser

Det årlige salg af reservedele er steget fra 5.500 til 75.000 stk. Derfor havde Aldex behov for at gennemgå sin produktion for at finde forbedringsmuligheder.

Den positive vækst ville kræve to til tre ekstra personer til pakkeprocessen, og derfor begyndte de at overveje forskellige alternativer og fandt en løsning hos os.

Samarbejdet mellem Alfdex og Boxon

Samarbejde med Alfdex har været i gang siden 2007, hvor de begyndte at købe etiketter hos os. Da de så et behov for at finde en ny løsning i deres produktion, ledte de efter en leverandør der kunne tilbyde enkelhed kombineret med lokalt forankret service.

Efter et referencebesøg fik de et positivt billede og så muligheder for at påvirke løsningen efter egne ønsker.

quote_37x26.png Valget af Boxon var faktisk ret enkelt. Der fandtes en teknisk løsning, der var adgang til lokal service, og løsningen var enkel med en udbygningsdel som vi fandt meget vigtig," siger Tony Petersson, ejendomschef hos Alfdex AB i Landskrona.

Kasserejseren løste behovet

Løsningen blev en kasserejser, som hjælper Alfdex med at optimere og udvide sin kapacitet. Maskinen kan betjenes af én person, hvilket hjælper med at holde omkostningerne nede.

Kasserejseren har været i gang siden årsskiftet, og Alfdex ser allerede nu en række fordele ved løsningen:

  • Tidsbesparelse: Manuelt kan der leveres en palle pr. time, mens der kan leveres to paller pr. time med maskinløsningen.
  • Ergonomi: Løftebordet gør det lettere for operatøren, som nu kan arbejde i en mere ergonomisk højde.
  • Flere anvendelsesområder: De ser allerede nu, at de kan bruge løsningen til flere produkter.
  • Nye forretningsmuligheder: Med løsningen og den kapacitet der tilbydes, kan Alfdex tilbyde tjenesten til flere kunder.
Kasserejse hos vores kunde Alfdex.

quote_37x26.png Vi har samarbejdet med Boxon siden jeg startede for 17 år siden. Vi har hele tiden haft en transparent løsning, et godt samarbejde, og er altid gået i mål med de projekter vi har startet. Sammenfattende vil jeg sige, at valget af leverandør og maskine er gået præcis efter vores forventninger. Jeg kan kun anbefale jer, der vil indgå i dette samarbejde med Boxon og bruge denne maskine," afslutter Tony.

quote_37x26.png Ved referencebesøget kunne vi sammen diskutere en løsning, der passede til Alfdex’ behov for funktioner og lokaliteter. Den kompakte maskinlinje giver et godt overblik for operatøren.  Vi er særdeles tilfredse med samarbejdet med Alfdex," siger Johan Persson, Project and Service Manager hos Boxon.

 

 

Kontakt os
Læs flere kundecase
Tom række
loading symbol