light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Good Guys

Etiketgrupperne forenklede bestillingsprocessen.

Good Guys startede sin rejse som virksomhed med stor passion og kreativitet allerede i 2013. I 2017 slog de dørene op til deres eget bryggeri i det centrale Karlstad for senere samme år at åbne deres restaurant – Taproom Good Guys Beer & Pizza.

 

Linje

Udfordring

Good Guys havde brug for en leverandør, der kunne arbejde med hurtige leveringstider samtidig med åbenhed for at imødekomme nye ønsker med kort varsel.

Da de senere udvidede deres sortiment med etiketter, havde de brug for hjælp til at kunne bestille den rigtige mængde.

Samarbejdet

Samarbejdet mellem Good Guys og Boxon har været i gang siden 2017. Vi har siden udviklet os sammen, efterhånden som virksomheden og behovet for etiketter er vokset.

I fællesskab har vi udviklet en procedure, der fungerer for begge parter, hvor kundens behov og ønsker opfyldes med korte leveringstider.

quote_37x26.png Vores samarbejde med Boxon er vokset over tid og vi har sammen kunnet finde løsninger på alle problemstillinger. 100 % problemfrit.” siger Steven Hasselblad fra Good Guys.

Linje

Boxons løsning

Gennem tests udviklede vi en grundetiket til Good Guys, som opfylder deres krav til god kvalitet. Blandt andet var der brug for etiketter der kunne tages af igen.

For at løse efterspørgslen efter etiketter arbejdede vi sammen om en løsning med forskellige etiketgrupper. I grupperne ligger de rigtige mængder og priser klar, hvilket forenkler bestillingsprocessen for Good Guys. Inden for de forskellige etiketgrupper kan man derefter kombinere forskellige layouts. Det letter arbejdet med etiketterne, fordi mængderne ikke er så store for hvert enkelt layout. 

Linje

quote_37x26.png Vi har et godt og tæt samarbejde, hvor vi udvikler os og vokser sammen. Ved nye idéer arbejder vi sammen for at finde det bedste resultat. Vores princip har altid været, at vi skal arbejde med åbenhed og ærlighed over for hinanden. På den måde opstår der ingen misforståelser." siger Madelene Tinebo, Account Manager hos Boxon.

 

quote_37x26.png Gode idéer til hvordan vi kan udvikle vores produkter og eventuelt udskifte dem, efterhånden som tiderne ændrer sig.

En stor ros til Thomas i prepress for hans øje for detaljer og samarbejdsvilje.

En ekstra stor ros til Madde, vores sælger, som har været utroligt hjælpsom, hurtig til at give feedback og altid holder hvad hun lover. En sælger, der engagerer sig i kunden og altid siger tingene ligeud. Det er meget værdsat!" siger Steven Hasselblad fra Good Guys.

 

Kontakt os
Læs flere kundecases
Linje
Tom række
loading symbol