light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Miljømærkning

Det er vigtigt ud fra et miljømæssigt, socialt og forretningsmæssigt perspektiv, at vi kan tilbyde vores kunder et mere bæredygtigt produkt. Produkter, der er miljømærkede og fremstillet af materialer, der er fornybare, FSC-mærkede og/eller genanvendte.

Vi ønsker, at det skal være nemt at vælge de mest bæredygtige produkter i vores webshop. Derfor har vi udviklet symboler, der viser, at produktet opfylder vores definitioner af et bæredygtigt valg. 

På de respektive produktsider fremgår også andelen af genbrugsmateriale. Læs om, hvordan vi beregner CO2e pr. produkt.

 

Bæredygtige produkter

Hos Boxon har vi en ambition om at gøre det nemt for vores kunder at vælge mere bæredygtige emballageløsninger. Vi anvender derfor symboler, som viser, at produktet opfylder vores definitioner af f.eks. bæredygtigt produkt.

Hold øje med vores symbol "Bæredygtigt produkt" i vores webshop! 

 

Læs mere

FSC®

Vores FSC®-mærkede emballage i bølgepap og træ viser, at råmaterialet kommer fra bæredygtigt skovbrug. Det viser, at alle dele af forsyningskæden er certificeret af den uafhængige internationale medlemsorganisation Forest Stewardship Council® (FSC).

 

Læs mere

Recycling

Produkter, som har vores Recycling-symbol, kan genbruges 100 %. (Hvis der er infrastruktur, der gør det muligt)

Genbrugssymbolet tjener flere formål. For det første hjælper det forbrugerne med at identificere produkter og emballagematerialer, der kan genbruges. Når symbolet vises på et produkt, angiver det, at materialet kan indsamles og behandles for at skabe nye produkter, hvilket reducerer behovet for nye ressourcer og minimerer spild.

 

CO2-beregning

En CO2e-produktberegner er blevet udviklet og tredjepartsverificeret af MyClimate og er et af de vigtigste værktøjer til at kortlægge den udledning, der er knyttet til vores produkter. 

 

Læs mere
Tom række
loading symbol