light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Design and Total Cost Analysis

Vil I forbedre jeres emballageløsninger og logistikflow for at sænke omkostningerne ved at reducere materialeforbruget? Med denne service kan vi tilbyde et design, der passer til jeres brand, effektiviserer jeres logistik og bidrager til øget bæredygtighed.

quote_37x26.png Vores specialister hjælper jer med at optimere emballagens design, materiale og funktion, så I kan øge effektiviteten, sænke de samlede omkostninger og blive mere bæredygtige.

De kan også hjælpe jer med at optimere logistikflowet ved at øge effektiviteten i pakkeprocessen og tilbyde lagerstyring, som sikrer emballagetilgængelighed, samtidig med at der fokuseres på bæredygtighed.

Uanset hvilken udfordring I har, kan vi tilbyde jer den optimale løsning. Løsningen testes og verificeres i samarbejde med jer for at sikre, at den opfylder jeres behov og strategiske mål.

Sådan arbejder vi

  1. Sammen gennemgår vi udfordringer og krav i det eksisterende emballageflow for at finde de fokusområder, der skal prioriteres
  2. På baggrund af dette udarbejder vi forskellige forbedringsforslag, som vi derefter diskuterer, evaluerer og rangordner sammen med jer
  3. Vi udfordrer status quo, f.eks. procedurer og processer, og udvikler nye løsninger, så I kan sammenligne både omkostninger og pakkeegenskaber.
  4. For at kunne sammenligne ydeevnen i pakkeflowet udarbejder vi fysiske prøver, som I kan evaluere
  5. Efter at have sammenlignet de samlede omkostninger, inklusive pakning og logistik, vælger I den løsning, der passer jer bedst

Når vi evaluerer jeres flow, ser vi på følgende fire dele af jeres omkostninger:

Materiale: Både størrelse og konstruktion kan påvirke mængden af materialer, der anvendes i jeres produktion. Små ændringer af målene kan ofte give store besparelser, ved at spildmængden minimeres.

Transport: Ved at optimere størrelsen, konstruktionen eller pallemønsteret sikrer vi, at der er plads til så mange kasser som muligt på hver lastbil. På den måde kan vi øge jeres lastkapacitet og reducere jeres fragtomkostninger.

Lagerstyring: Lagerstyring kan reducere jeres omkostninger på flere måder. Hvis I vælger at bestille større mængder, får I som regel en lavere pris. Bestiller I fyldte lastbiler, kan vi tilbyde direkte levering for at reducere jeres fragtomkostninger. Har I begrænset plads, tilbyder vi at opbevare jeres varer hos os. 

Pakning: Vi vurderer ikke kun omkostningerne til selve emballagen, men også jeres pakkeeffektivitet. Vi gennemgår: Funktionalitet, beskadiget gods, palletering, pakketid, lukkemetode, varemærkeoplevelse og automation/pakkeværktøj.

Kontakt os for at få en snak med vores specialister om, hvordan vi kan hjælpe med at optimere jeres flow.

 

Kontakt os
Vores services
Tom række
loading symbol