light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Ting du skal overveje, når du vælger en etiket til dit produkt

Når du skal vælge en etiket til dit produkt, er det vigtigt at overveje en række faktorer. Det kan påvirke kundens beslutning om at købe dit produkt, bidrage til at opbygge din brandidentitet og sikre, at produktet lever op til alle lovkrav. Da en etiket spiller en afgørende rolle i at kommunikere information om produktet, er det vigtigt at overveje følgende:
Shampoo- og sæbeetiketter
Tom række

1. Etikettens formål

Inden det er tid til at vælge en etiket, bør du tænkte over formålet med etiketten. En etiket kan have flere funktioner, hvor det for eksempel skal give information om produktets indhold, anvendelse, ingredienser, oprindelsesland, miljøpåvirkning eller bæredygtighedstiltag. Etiketter kan også hjælpe dig med at opbygge dit brand og være med til at skabe forbindelse mellem dit produkt og forbrugeren. Når du designer eller vælger din etiket, er det vigtigt at have dette for øje.

 

2. Hvilket materiale skal etikken påføres på?

For at sikre at etiketten ser godt ud på emballagen og klæber ordentligt skal du tænkte over hvilket materiale etiketten skal påføres på. Forskellige materialer kræver forskellige typer af lim og etiketmateriale for at give de bedste resultater. Det er vigtigt at overveje, hvilket materiale emballagen er lavet af, fx plast, glas, metal, papir eller pap. Vælg derefter en etiket, der er forenelig med materialet.

 

Tom række

3. Holdbarhed – hvad vil etiketten blive udsat for?

Et andet vigtigt aspekt at overveje er etikettens holdbarhed, da det påvirker typen af miljø og forhold etiketten kan modstå. Hvilken temperatur, fugtighedsniveau og påvirkning vil etiketten blive udsat for under transport, opbevaring og brug. For at sikre at den kan holde til disse forhold, er det vigtigt at vælge den rigtige overflade og lim
 
4. Format – størrelse og form?

Størrelse og form er afgørende for at skabe et visuelt tiltalende og informativt design til etiketten. Hvor mange oplysninger skal du have på etiketten og hvordan passer dette til emballagens overflade. Tænkt også over hvordan etikettens form påvirker æstetikken og eksperimenter gerne med usædvanlige former eller udskæringer for at skabe et unikt design, der vil være mindeværdigt for forbrugeren.

Tom række
5. Påføring – inden eller efter at emballagen er pakket?

Til sidst skal du overveje hvornår etiketten skal på påføres. Hvis etiketten påføres inden emballagen pakkes, er det vigtigt at den kan modstå på påvirkninger og temperaturændringer der måtte opstå under pakkeprocessen. Hvis du i stedet påfører etiketten efter at emballagen er blevet fyldt, er det vigtigt at sikre at etiketten klæber ordentligt på trods af ujævnheder eller snavs der kan findes på emballagens overflade. Det er vigtigt i begge tilfælde at vælge den rigtige lim og etiketmateriale, da dette skal være i overensstemmelse med produktet og pakkeprocessen.

 
Tom række

Sammenfattende er det vigtigt at vælge den rigtige etiket til dit produkt. Det er vigtigt at sikre, at det opfylder sit formål og giver et attraktivt og professionelt udseende. Ved nøje at overveje etikettens formål, materialevalg, holdbarhed, format og pakkeprocessen, kan du skabe en etiket der opfylder alle krav og forstærker dit brands budskab. Husk en veldesignet etiket giver ikke kun vigtig information til din forbruger, men hjælper også med at skabe en positiv kundeoplevelse, som kan føre til øget salg.

 

Kontakt os
Standard etiketter
Linje
loading symbol