, Sporbarhed - Boxon
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Sporbarhed

Pakker er mere end en beskyttende emballage. De er bærere af inforastion, som i princippet skal kunne aflæses hvor som helst i en distributionskæde. Detailstyring, logistik, krav til identitet og viden om indholdet er med til at drive udviklingen inden for sporbarhed.

Teknologien til at integrere informationen i emballagen, både i primær- og sekundær-emballage, findes allerede. Hos Boxon har vi forfinet den.

Mærkning skal i dag kunne besvare så mange spørgsmål, at de kan blive svære at overskue. Hvem pakkede kassen og hvornår? Hvad er der i den? Hvor er den nu? Hvornår ankommer den? Hvem må åbne den? Etiketter er blevet intelligente informationsbærere – koder, der kommunikerer med forretningssystemer. Paller, gods, produkter og enkelte artikler – alle har de noget at sige. Oplysningerne skal nå den rigtige person i en organisation, men må ikke læses af en anden.

Komplekst? Ja. Umuligt at håndtere? Nej. Det er netop denne kompleksitet, vi er eksperter i. Lige fra mærkning af bedst før-dato på fødevareemballager til etikethåndtering for modevirksomheder med hundredvis af leverandører i flere lande.