Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Sporbarhed

Pakker er mere end en beskyttende emballage. De er bærere af inforastion, som i princippet skal kunne aflæses hvor som helst i en distributionskæde. Detailstyring, logistik, krav til identitet og viden om indholdet er med til at drive udviklingen inden for sporbarhed.

Teknologien til at integrere informationen i emballagen, både i primær- og sekundær-emballage, findes allerede. Hos Boxon har vi forfinet den.

Mærkning skal i dag kunne besvare så mange spørgsmål, at de kan blive svære at overskue. Hvem pakkede kassen og hvornår? Hvad er der i den? Hvor er den nu? Hvornår ankommer den? Hvem må åbne den? Etiketter er blevet intelligente informationsbærere – koder, der kommunikerer med forretningssystemer. Paller, gods, produkter og enkelte artikler – alle har de noget at sige. Oplysningerne skal nå den rigtige person i en organisation, men må ikke læses af en anden.

Komplekst? Ja. Umuligt at håndtere? Nej. Det er netop denne kompleksitet, vi er eksperter i. Lige fra mærkning af bedst før-dato på fødevareemballager til etikethåndtering for modevirksomheder med hundredvis af leverandører i flere lande.

Kontakt os

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål, eller ønsker at høre mere om vores tilbud. Vi sørger for at den rette person kontakter dig.

Accepterer du nyhedsbrev fra Boxon?*