Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Sporbarhed

Pakker er mere end en beskyttende emballage. De er bærere af inforastion, som i princippet skal kunne aflæses hvor som helst i en distributionskæde. Detailstyring, logistik, krav til identitet og viden om indholdet er med til at drive udviklingen inden for sporbarhed.

Teknologien til at integrere informationen i emballagen, både i primær- og sekundær-emballage, findes allerede. Hos Boxon har vi forfinet den.

Mærkning skal i dag kunne besvare så mange spørgsmål, at de kan blive svære at overskue. Hvem pakkede kassen og hvornår? Hvad er der i den? Hvor er den nu? Hvornår ankommer den? Hvem må åbne den? Etiketter er blevet intelligente informationsbærere – koder, der kommunikerer med forretningssystemer. Paller, gods, produkter og enkelte artikler – alle har de noget at sige. Oplysningerne skal nå den rigtige person i en organisation, men må ikke læses af en anden.

Linje
RFID -mærkning af produkter

Vi er eksperter i mærkning

Vi er eksperter i mærkning: fra bedst før-dato på fødevareemballager til etikethåndtering for modevirksomheder med hundredvis af leverandører i flere lande. Til sporbarhed på produkter og emballager bruges der ofte direkte mærkning med f.eks. laserprint eller inkjet.

Etiketmærkning sker enten ved print and apply, hvor selve mærkningen foregår direkte på emballagen, eller ved dispensering, hvor den færdige etiket sættes på produktet.

 

Linje

Varemærkebeskyttelse

Piratkopiering er et voksende problem. Vi har forskellige alternativer, der gør etiketterne svære at kopiere.

  • Vi kan bruge en speciel lak, som kan kontrolleres i UV-lys.
  • Vi kan trykke mikrotekst, som kan fås ned til 0,5 pt, og ikke kan læses med det blotte øje.
  • Vi kan påføre en holografisk sikkerhedsfolie.

Der findes mange flere sikkerhedsløsninger – vi skræddersyr dem efter kundens ønsker og forudsætninger. Kontakt os!

 

 

Varemærkebeskyttelse
Tom række
Linje