light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Design & Prepress

Vores Design & Prepress-afdeling fokuserer på design og profil og hjælper jeres virksomhed med at udvikle de etiketter, der bedst afspejler jeres varemærke. Vi tilbyder unikke løsninger inden for etiket- og mærkningskoncepter med design i fokus.

quote_37x26.png  Etikettens design bliver stadig vigtigere. Etiketten er ofte en del af produktet, og derfor skal den have en høj faktor af genkendelighed.

Vi arbejder med formgivning af den grafiske del med eller uden kundens bureau. Dermed kan vi tilbyde hele pakken – fra design til levering af færdige etiketter. Kunden slipper du for at skulle finde endnu en partner til designdelen, og resultatet er, at vi kan garantere kunden unikke værdier i form af lavere, samlede omkostninger, attraktive etiketter, intelligent mærkning, korte, hurtige leverancer og et samlet koncept drevet efter forretningsmæssige principper.

PreviewImage

 

Hvorfor Boxon Design?

Der er store fordele ved at lade en emballagespecialist udføre det grafiske arbejde. Vores viden om den seneste trykketeknik betyder, at du kan du regne med, at dit design udnytter teknikken fuldt ud. Vi har et godt kendskab til materialer og har altid fokus på funktion. Vi har mange års erfaring med forskellige mærkningsregler i brancher som f.eks. industri, logistik og levnedsmidler.

quote_37x26.png  Benyt os som en ressource til at tale med om etiketter allerede fra starten, så er der mulighed for at styre processerne og få et rigtig godt slutresultat.

Vi hjælper både store og små virksomheder – med store og små opgaver. En ny virksomhed kan have brug for hjælp til et design i forbindelse med en produktlancering. Den store virksomhed har måske hurtigt brug for et originaltryk i overensstemmelse med deres eksisterende grafiske profil. Det kan også være den ekspanderende virksomhed, der ønsker at løfte deres emballage til det næste niveau. Ofte er der en idé om, hvordan etiketten skal se ud. Målsætningen er at samle alle dele inklusive den vigtige information om, hvordan etiketten skal anvendes for at få et slutprodukt, der lever op til slutmålet.

Eksempler på, hvad vi kan hjælpe jer med:

 • Etiketdesign – fra idé til originaltryk
 • Design af papkasser
 • Mockups/Produktbillede
 • Billedretouchering
 • Illustrationer
 • Originaltryk med variable data
 • Trykteknisk rådgivning
 • Visuel identitet
  • Logo
  • Valg af typografi
  • Farve- og billedstil

Hvordan arbejder vi?

Et godt grundlag er vigtigt for at opnå det ønskede slutresultat. Vi starter med et møde, hvor vi kortlægger kundens forudsætninger. Vi drøfter formål, funktion, varemærkets betydning, emballagetype, hvad emballagen skal formidle, konkurrenter, målgruppe, nøgleord og forventninger. Det er et meget vigtigt skridt, fordi vi under hele processen afstemmer designet med dette grundlag. Når vi har dannet os et godt billede af, hvad der skal gøres, kan vi give et tilbud.

Research

Næste skridt er at finde frem til, hvordan den pågældende branche ser ud rent grafisk. Det er vigtigt at finde sit eget udtryk og tydeligt skille sig ud fra konkurrenterne.

Frimærkeskitse

Det virkelige idéarbejde kommer i gang med papir og blyant. Der tegnes forskellige layout, og vi afgør, hvilke af dem det er værd at arbejde videre med.

Design

Der tegnes et par skarpe forslag i Illustrator.

Mockup (produktbillede)

Designet retoucheres på den aktuelle emballage og giver et naturtro billede af slutresultatet. Forslaget sendes til kunden, og efter eventuelle justeringer er designet klar til tryk.

Med fokus på merværdi for kunden

Etiketten kan være en integreret del af dit forretningssystem og derudover sporbar i et logistiksystem. Vi leverer tekniske løsninger, der forenkler informationslogistikken og dataindsamlingen med produkter som stregkodelæsere, PDA'er og terminaler til trådløs kommunikation. 

De etiketter, vi producerer, lever helt op til markedets krav og behov – uanset om det handler om etiketter til produktmærkning, selvklæbende etiketter, hængeetiketter, foldeetiketter, ryttere, kartonetiketter, hyldeforkanter eller palleetiketter.

Tom række
loading symbol