light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Vores bæredygtighedsstrategi

I løbet af 2023 har vi arbejdet videre med vores bæredygtighedsstrategi med følgende tre hjørnesten i fokus:

  • Bæredygtige emballageløsninger
  • Cirkularitet og klimaneutralitet
  • Retfærdighed og lighed

Vores langsigtede bæredygtighedsplan styrkes af disse hjørnesten, og de danner grundlaget for Boxon Groups køreplan for at nå vores 2030-mål.

 

Kasse med Boxon logo hvid
Kasse med snor - holdbar emballage

Bæredygtige emballageløsninger

Vi mener, at bæredygtig emballage skal være fornybar eller kunne genanvendes eller genbruges for at sikre, at emballagematerialer kommer til nytte igen, når de har udtjent deres levetid.

  • Vi designer for cirkularitet
  • Vi tilbyder en række bæredygtige produkter, tjenester og emballeringsmaskiner
  • Vi beregner CO2, måler andelen af genanvendt materiale og FSC pr. produkt – implementering er i gang
  • Vi optimerer for bæredygtig logistik
  • Vi tilbyder lokal og regional produktion tæt på dig

Cirkularitet og klimaneutralitet

Boxons ambition er at blive cirkulær og klimaneutral ved at udvikle flere bæredygtige emballageløsninger, anvende bæredygtige materialer og forbedre ressourcegengenbruget – samtidig med at vores virksomhed vokser.

Bekæmpelse af klimaforandringer er et vigtigt fokusområde for Boxon, og vi er engagerede i Paris-aftalen med det formål at begrænse den globale opvarmning til 1,5 °C i forhold til det præindustrielle niveau. I 2022 underskrev Boxon Science Based Target-initiativet (STBi).

Et andet fokusområde er cirkularitet, hvor ambitionen er at holde materialer, produkter og tjenester i omløb så længe som muligt. Vi fokuserer på tre områder inden for cirkularitet: Reduce, Reuse og Recycle.

Retfærdighed og lighed

Vi arbejder aktivt med arbejdstager- og menneskerettigheder, etik, bæredygtig forsyningskæde og udarbejdelsen af en strategi og politikker for bæredygtighed. 

Vores ambition er at bidrage fuldt ud til retfærdighed og lighed i hele vores værdikæde ved at respektere og fremme menneskerettigheder. Vi arbejder aktivt med arbejdstagerrettigheder og menneskerettigheder, etik og bæredygtig forsyningskæde.

Det er strategisk vigtigt for Boxon at tage ansvar, være inkluderende og gøre etiske forretninger. Dette omfatter indsatser for at sikre ansvarlige rekrutteringsrutiner, stabilt og forudsigeligt arbejde og sikre, trygge og udviklende arbejdspladser.

Tom række
loading symbol