Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Handel

Handelsvirksomheder er i gang med den største forandring nogensinde. Digitalisering og hurtig teknologisk udvikling giver helt nye muligheder for forbrugere og virksomheder til at sammenligne priser og finde nye produkter og markeder. For forbrugeren er det vanskeligt at se ulemper ved denne udvikling.

For dig som handelsvirksomhed er der også store fordele, men her gælder det om at forstå forbrugerens behov, kombinere salgskanalerne med en online tilstedeværelse, fysiske butikker og samtidig tilbyde personligt tilpassede indkøbsoplevelser. Derfor vil vi hjælpe dig med at finde de smarteste løsninger, så du hurtigt kan tilpasse din virksomhed og tackle de forandringer, der sker i din omverden.

Etiketter for tøj

Koncept inden for e-handel

Vi tilbyder alt fra simple emballagekoncepter til komplette produktløsninger med kundetilpasset design, profilering og konstruktion. Vi hjælper dig, uanset om du er en lille e-handelsvirksomhed, der generelt har brug for emballage, eller en stor virksomhed, der ønsker at gennemgå hele pakkeprocessen fra pakning, profilering, maskiner og arbejdsgang.

 

Læs mere
Linje
Tom række

Kundecase i handel

Emballageløsning til Netthandelsgruppen

Netthandelsgruppen AS

Johan Nordström, logistikchef i Netthandelsgruppen AS, indikerer et yderligere og udvidet samarbejde i fremtiden.

Læs mere
Boxon producerede folie til Larsviken

Larsviken

Larsviken havde brug for hjælp til udviklingen af ensartede emballager og fleksibel produktmærkning.

Læs mere
Etikettløsning til Kraft Group

Kraft Group

Boxon hjalp Kraft Group med at reducere antallet af etiketter og få en mere effektiv løsning.

Læs mere
Kundecase Tailor Store

Tailor Store

Tailor Store søgte en leverandør af emballage, der var miljøcertificeret og kunne levere miljøvenligt og genanvendeligt materiale.

Læs mere
Linje
loading symbol