Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

E-handel

Emballagekoncept til e-handel

Vi tilbyder emballagekoncepter og komplette produktløsninger med tilpasset design og konstruktion til f.eks. e-handel. Fællesnævneren er, at de sikrer dine forsendelser mod skader, sænker CO2-aftrykket og er optimeret til onlinebestilling.

Kravene til personligt tilpasset levering øges, og den cirkulære økonomi forvandler forbrugerne til brugere. "Supply Chain Management", hvor producenten tidligere sad i førersædet, skal omstilles til "Demand Chain Management", hvor det er forbrugeren, der styrer.

Gør dine produkter sporbare

Snart vil forbrugerne kræve en transparent værdikæde og sporbare produkter med den rigtige information, der dokumenterer bæredygtighed, indhold og tidspunktet, hvor leveringen når frem til sin destination. Med automatiseret global etikethåndtering har din virksomhed fuldstændig kontrol med etiketterne, uanset hvor i verden mærkningen finder sted. Nogle af fordelene ved vores cloudbaserede ordreplatform er, at du sparer tid, sænker omkostningerne og øger sikkerheden.

Hvilket niveau passer til jer?

I takt med, at jeres e-forretning udvides, og jeres varemærke styrkes, vokser vi sammen med jer og opfylder jeres stigende behov.

Behovene udvikler sig, efterhånden som forretningen vokser, og kravene øges. Som nystartet virksomhed er der især brug for et tilgængeligt standardsortiment, hvor omkostningerne holdes nede. I takt med væksten bliver der brug for at styrke varemærket og give kunden en oplevelse allerede under udpakningen, så kunderelationen styrkes. Når virksomheden kommer op i fuldt tempo, får de interne processer større og større betydning, og der opstår behov for effektive pakkestationer og velfungerende arbejdsgange. Som supplement findes der forskellige tjenester, for eksempel lagerføring, just-in-time-levering, og login til en kundeportal til håndtering af alle aktiviteter og transaktioner. 

Sammen finder vi produkter, løsninger og tjenester, som gør, at I øger jeres lønsomhed på både kort og langt sigt. Uanset niveauet sørger vi for at tilbyde jer de rigtige produkter, det rigtige design og de rigtige tjenester.

Forsendelseskasser
Tom række

E-handel - vi udvikler os sammen

Ikon for e-handel small

Niveau Small

I har en mindre, måske nystartet e-forretning, hvor der er behov for lettilgængelige og fleksible produkter til hurtig og effektiv pakning.

Ikon for e-handel medium

Niveau Medium

Det begynder at gribe om sig, og I ønsker at gøre jeres varemærke stærkere med tryk på jeres emballager. Eller unikke emballager, der er tilpasset til jeres virksomhed.

Ikon for e-handel large

Niveau Large

Jeres e-forretning er igen vokset og kræver mere effektiv pakning, hvor forskellige emballerings- og mærkningsmaskiner øger kapaciteten.

Ikon for e-handel xl

Niveau X-Large

Virksomheden har brug for en stærk og stabil partner, der sikrer, at jeres behov opfyldes, og hjælper med, at jeres virksomhed kan køre uden afbrydelser.

Tom række

Relaterede

Segment retail

Retail

Dagens bevidste forbrugere kræver bæredygtige produkter og transparente løsninger.

Læs mere
Globalt mærkesystem

Globalt etiketsystem

Vi giver vores kunder fuld kontrol over deres etiketter og mærkning, uanset hvor i verden de selv befinder sig.

Læs mere

Bæredygtighed

Vores forretningsidé og vores strategier skal støtte et godt miljøarbejde og social ansvarlighed.

Læs mere
loading symbol