Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.

Niveau Small

I har en mindre, måske nystartet e-forretning, hvor emballagebehovet kan dækkes af lettilgængelige standardprodukter til hurtig og effektiv pakning.

Emballage- og logistikomkostningerne er meget vigtige parametre for den mindre og eller nystartede virksomhed. Emballager med alt-i-én-løsninger, for eksempel integreret støddæmpning og returneringsfunktion er gode løsninger.  

Boxon har et af markedets bredeste udvalg af emballager, og gennem de seneste år har vi udvidet vores udvalg inden for emballager til forsendelser.

Det meste kan I få leveret inden for 1-2 dage ved blot at klikke på en knap. Så undgår I unødvendige omkostninger til opbevaring, fordi I indkøber lige præcis, hvad I har brug for.

Niveau Small

I har en mindre, måske nystartet e-forretning, hvor der er behov for lettilgængelige og fleksible produkter til hurtig og effektiv pakning.

Niveau Medium

Det begynder at gribe om sig, og I ønsker at gøre jeres varemærke stærkere med tryk på jeres emballager. Eller unikke emballager, der er tilpasset til jeres virksomhed.

Niveau Large

Jeres e-forretning er igen vokset og kræver mere effektiv pakning, hvor forskellige emballerings- og mærkningsmaskiner øger kapaciteten.

Niveau X-Large

Virksomheden har brug for en stærk og stabil partner, der sikrer, at jeres behov opfyldes, og hjælper med, at jeres virksomhed kan køre uden afbrydelser.

Kontakt os

Kontakt os gerne hvis du har spørgsmål, eller ønsker at høre mere om vores tilbud. Vi sørger for at den rette person kontakter dig.

Accepterer du nyhedsbrev fra Boxon?*