light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Vores ambition

Vores ambition og vision er at være den mest innovative og bæredygtige emballagevirksomhed med den bedste kundeoplevelse. Vores strategi for bæredygtighed er baseret på denne vision. Bæredygtighed er integreret i alle strategiske fokusområder såsom vækst, kundeoplevelse, mennesker og innovation.

Vores løfte er at beskytte de ting, du holder af. Det handler ikke kun om at beskytte ved hjælp af emballage, men også om, hvordan vi kan gøre det på den mest bæredygtige måde for mennesker og vores planet.

 

 

 

Linje

Vores bæredygtighedsmål

  • Boxon Group er tilsluttet Science Based Targets initiative (SBTi) med det formål at opnå nuludledning af drivhusgasser inden 2040 med en absolut CO2e-reduktion på 30 % i 2025, og 50 % i 2030.

  • Vi vil øge antallet af emballageløsninger baseret på genbrugsmaterialer, med 30 % frem til 2025.

  • Forblive innovative ved at fortsætte med at introducere nye
    emballageløsninger med et klimaneutralt aftryk.
Linje

UN Global Compact

Boxon Group er engageret i de 17 mål for bæredygtig udvikling, som beskrives i Agenda 2030, og vi har tilsluttet os UN Global Compact.

Ved at deltage i Global Compact har vi sat os som mål at bidrage aktivt til FN’s verdensmål for bæredygtig udvikling.

 

Læs mere
Linje

Klimaagenda

  • I overensstemmelse med Science Based Targets initiative (SBTi) har vi påbegyndt en kortlægning af CO2-udledning gennem hele vores værdikæde. SBT er en metode til at sætte videnskabeligt forankrede klimamål i overensstemmelse med Parisaftalen. På den måde kan vi accelerere vores indsats og bidrage til lave CO2-emissioner. Vores absolutte CO2e-mål for 2030 og nettonulmålet for 2040 er blevet godkendt af SBTi.
  • For at nå vores mål om at reducere vores samlede emissioner som virksomhed samarbejder vi med vores uafhængige partner myclimate om at beregne vores virksomheds CO2-aftryk (CCF). CCF repræsenterer alle emissioner, der forårsages af vores virksomhed, undtagen produktion og produkter fra leverandører. Læs mere om CO2-beregning pr. produkt.

b157272b55520b27_org.jpg imagey1dra.png

Tom række
loading symbol