light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Tape guide

Det kan være svært at vælge den rigtige tape. Derfor har vi lavet en tapeguide til at hjælpe dig.

Boxon har flere års erfaring med tape til mange brancher og ved at det er vigtigt at finde den rigtige tape.

Vi tilbyder alt fra lærredstape, omsnøringstape/straptape, pakketape, monteringstape, dobbeltsidet tape, aluminiumstape, byggetape og elektrotape. Har du nogle spørgsmål skal du ikke tøve med at udfylde nedenstående formular. Så vil vi hurtigst muligt kontakte dig.

Linje

Lærredstape

Lærredstape er en stærk tape, der er let at rive over og er egnet til tungere monteringsformål. Lærredstapen fastgøres på glatte og grove overflader og fungerer godt ved lave temperaturer. Lærredstape findes i forskellige tykkelse, har forskellige niveauer af UV-modstand og kan fjernes uden at efterlade limrester i varierende grad.

 

Læs mere
Lærredstape
Linje
Malertape

Afdækningstape

Afdækningstapen er let klæbende, let at rulle af samt rive over, som kan påføres mange forskellige overflader og fjernes uden at efterlade limrester eller forårsage skade. Dens følsomhed og klæbeevne gør den ideelt til mange formål, både på et professionelt og ikke-professionelt niveau.

 

Læs mere
Linje

Omsnøringstape

En omsnøringstape består for det meste af et stærkt bærermateriale, såsom PET (polyethylen/polyester) med et stærkt trykfølsomt klæbemiddel og findes med syntetisk gummilim eller akryllim. Glasfibertråde eller polyestertråde er lamineret ind i tapen til at styrke den.

 

Læs mere
Omsnøringstape
Linje
Dobbeltklæbende tape tesa

Dobbeltsidet tape

Selvklæbende tape består af flere forskellige funktionelle lag. Klæbemiddellaget kan påføres enten på den ene side eller på begge sider af bærematerialet (for at skabe enkelt- eller dobbeltklæbende tape). 

 

Læs mere
Linje

Aluminiumstape

Aluminiumstape kan håndtere ekstremt lave og høje temperaturer samt lys, støv og fugt. Kombinationen af egenskaberne er nødvendig for isolering og forsegling af varme-, ventilations- og klimaanlæg i denne sektor. Aluminiumstape forhindrer korrosion og strømafbrydelser. Tapen varierer i tykkelse, bredde og temperaturområde.

 

Læs mere
Aluminiumstape
Linje

Pakketape PP

En pakketape der er perfekt til påføring i varme omgivelser, da den kan klæbe i temperaturer fra 120-150 grader. De fleste PP tape er ofte et mere miljøvenligt alternativ og UV-resistens udendørs.

 

Køb pakketape
Linje

Valget af tape styres af en række parametre, herunder pakkemiljøet og materialet, der skal beskyttes. Men formålet er også en vigtig faktor at tage hensyn til. Skal tapen fastgøres på jævnt eller ujævnt underlag i koldt eller varmt miljø?

Den lille tapeguide består af tre dele, og formålet er, at vi vil hjælpe dig med at forstå, hvordan tapen fungerer, så du lettere kan vælge den rigtige tape.

guide_tape_small.jpg

Download guiden her.

 

Kapitel 1 handler om kunsten at vælge den rigtige tape, ud fra formål og miljø med anbefalinger fra Boxon. Der findes også en hurtig guide til pakketape, som kan være en god hjælp ved bestilling.

I kapitel 2 tager vi ting op, som du bør tænke på, når du håndterer tapen, f.eks. underlaget, forskellige forseglingsmetoder og opbevaring.

Kapitel 3 handler om muligheder og fordele ved tryktape, alt hvad du har brug for at vide og vores tips omkring tryk på tapen.

Som en bonus findes der desuden en komplet forseglingsguide bagest, hvor du kan sammenligne tape med klammer eller omsnøring som forseglingsmetode.

loading symbol