light bulb icon
Hurtig levering
light bulb icon
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
light bulb icon
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
0
Hurtig levering
Fragtfrit ved køb over 2000 kr
Sikker betaling
Icon / Unknown / shopping-cartCreated with Sketch.
Webshop
Services
Kunder
Viden
Bæredygtighed
Kontakt

Vælg den rigtige lærredstape

Hvad er lærredstape?

Lærredstape er en stærk tape, der er let at rive over og er egnet til tungere monteringsformål. Lærredstapen fastgøres på glatte og grove overflader og fungerer godt ved lave temperaturer. Lærredstape findes i forskellige tykkelse, har forskellige niveauer af UV-modstand og kan fjernes uden at efterlade limrester i varierende grad.

Markeder, der bruger lærredstape:

  • Glasindustrien
  • Bygge- og anlægssektoren
  • HVAC-sektoren (opvarmning, ventilation og aircondition)
  • Malere og grossister
  • DIY Marked (Gør det selv)
Lærredstape

Opbygning af lærredstape

Lærredstape er lavet af tre forskellige lag, der giver tapen sine forskellige egenskaber. Det øverste lag er en polyethylenfilm (plast), der beskytter tapen mod fugt. Det midterste lag er en tråd der gør båndet stærkt, men alligevel let at rive over. Det nederste lag er en trykfølsom naturgummilim, der aggressivt fastgøres til næsten alt!

Vælg mellem standard sølv og sort lærredstape. Findes i en række farver og varianter til tung industriel brug, opvarmning, ventilation, aircondition og VVS, byggeribranchen, bundtning, indpakning, forsegling og genererelle formål.

Lærredstape burde findes i enhver husstand og på alle kontorer. Noget vil altid gå i stykker, hvilket kræver en hurtig og midlertidig reparation.

Med lærredstape er du altid på den sikre side, mens du venter på ekspertise og nogle gange kan lærredstape også fungere som en permanent løsning. Alle lærredstape imponerer med sin fremragende klæbeevne og er nem at bruge.

 

Køb Lærredstape
loading symbol